Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום פירקתי את הצ'יינג'ר באוטו שלי ושמתי לב לשתי כבלים שלא מוכרים לי שעוברים מהבגז' לכיוון הדשבורד.

הכבל הראשון - הקצוות שלו היו כמו של כבל רשת של מחשב, שעקבתי אחריו עד הסוף ראיתי שקיימת כניסה לכבל מתחת לתא כפפות.

הכבל השני- כמו כבל מדפסת של מחשב .

תוכלו לעזור לי לזהות מהם הכבלים האלו?

תודה מראש :-)

פורסם

לפי התיאור שלך זה ניראה כאילו הכבלים מחוברים למחשב הרכב(כבל עם יציאה דומה ליציאה של מדפסת),אבל אין שום סיבה שיהיו את הכבלים האלה.

לכן, עדיף לשאול את המתקין אודיו.(למרות שלא מוכר לי כבל עם יציאה דומה ליציאה של מדפסת שקשור לאודיו).

פורסם

כבל של ה'צינג'ר זה לא..כי פירקתי אותו.

דלקן אין באוטו...

פעם הייתה דיבורית באוטו, ומותקנת אנטנה בשמשה האחורית, יש מצב שזה קשור איכשהו?

פורסם

כבל שבקצה נראה כמו כבל רשת, אכן שייך בעיקרון לדיבוריות, והכבל שנראה כמו מדפסת, שייך כנראה לדיבורית ישנה, המכשירים האנאלוגיים של מוטורולה הישנים היו עם חיבורים דומים.

פורסם

אם מדברים על דיבוריות,

הכבל היחיד שיכול להיות קשור לדיבורית שאפשר למצוא בתא המטען - זה כבל אנטנה, כל עוד היא באמת מותקנת בשמשה האחורית.

החיבור שדומה לחיבור רשת שמתחבר למוח של הדיבורית, הוא בעצם הכניסה מהעריסה של הפלאפון למוח, כבל זה לא עולה על מטר אורך..

לכן, אם הדיבורית מותקנת בחלק הקדמי של הרכב, הכי רחוק שכבל שדומה לכבל רשת יכול להגיע זה מתחת לדש בורד :)

• תוכן חדש...