Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל חג חנוכה שמח.

ברשותי אסקורט 98 מנוע 1600 ZETEC הזרקה, לאחרונה שמתי לב לבעיה של העלמות מדאיגה של מים ירוקים, לאחר בדיקה קצרה במוסך החביב עלי גיליתי שהבעיה היא במשאבת המים (פשוט יורקת החוצה טיפות מים זעירות).

הבעלים הקודם (והקמצן קימעה) של הרכב לא החליף אותה ככל הנראה כאשר עשה טיימינג.

א.האם ניתן להחזיר לה את חייה בשיפוץ או שמה מתה הנבלה ?

ב.האם כדאי לעשות טיימינג על הדרך?

ג.האם מחירים אילו הם הגיוניים -

משאבת מים + עבודה = 700 ש"ח

טיימינג + מותחנים (על הדרך עם הכל גם ככה יפורק) = 400

ד.האם יש סיכוי לקלקול אחר במערכת שיהיו לו סממנים דומים?

כמו כן ישנו רעש של חריקה חלושה מהחלק האחורי השמאלי של הרכב בעת נסיעה על כביש משובש (נו בת - ים), אני חושב שזו גומיה יבשה, מה עוד יכולה להיות הסיבה?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בוקר טוב,

1.החלף למשאבת מים חדשה ולא משופצת.

2.מתי בוצע טיימניג לרכב בפעם האחרונה ? במידה ועברו 3 שנים או 60K תעשה גם טיימניג+מותחנים.

סעיף ד' לא ברור.

איזה כייף לי :)

פורסם

הטיימינג בוצע ב60.000 ק"מ ע"י הבעלים הקודם (את זה אני יודע)

ד.מחדש

האם יש איזו שהיא תקלה שיכולה לגרום ל"העלמות מים" והסממנים שלה יהיו השפרצה של טיפות מים זעירות.

אטרקציות לאירועים

פורסם

אתה מתכוון בעצם להגיד כמו שכתבת למעלה השפרצה של טיפות מים זעירות מהמשאבת מים כן?

אם כן אז מדובר פה על משאבת מים שהלכה לעולמה ויש צורך בהחלפה לחדשה בלבד!

זה מה שקורה שמשאבת המים מתה... (קורוזיה, בלאי)

שוב... כל מה שכתבתי הוא בערבות מוגבלת כי אין 100% דרך המסך של המחשב ובלי לראות אי אפשר לתת תשובה מדוייקת לחלוטין.

פורסם

על פי המלצת יצרן החלפת טיימיניג כל 5 שנים...

אם נראה לך שיש צורך תחליף רק שזה יהיה בצורה מקצועית וחגורה מקורית אחרת לא הרווחנו כלום...

מנסיון...

פורסם

בעקבות התחממות פתאומית הובהל הרכב לטיפול במוסך, אני מניח שמשאבת המים היתה סתומה היות והיו מים במיכל העליון.

אטרקציות לאירועים

• תוכן חדש...