Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם כבר עצרו אותך על מהירות...

http://police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/hashpaa.xml#5

ציטוט מהאתר: "בעיית ספי האכיפה: אם יקבע סף אכיפה נמוך של ?11 קמ"ש, הרי שלאחר ?3-4 שעות ייגמר הסרט במצלמה"..."בסרט ארוך המכיל ?350-400 תמונות). "

ומה זה בעצם אומר? זה אומר שבמשך 3-4 שעות עוברים מול המצלמה לפחות 400 איש שנוהגים במהירות 101 קמ"ש או יותר. 400 "פושעים" "פורעי חוק"!

למה העבירה מתייחסת ל11 קילומטר יותר מאשר האכיפה בפועל? פשוט מאוד, כי זה לא באמת סכנה לציבור לנהוג על 100. למעשה, הסכנה היא בנהג, לא במהירות.

אז למה אנחנו צבועים? כסת"ח וכסף.

פה אני מגיע לנושא הנזק ופגיעה בחיי אדם בגלל הגישה המעוותת שלנו.

עוד ציטוט, מאותו הדף:

"אחת הטעויות הנפוצות בנושא מהירות היא ההתייחסות, אך ורק למקרים של נסיעה במהירות העולה על המהירות המותרת על פי חוק. חשוב מאוד לזכור, כי המהירות המרבית המותרת, כשמה כן היא – המהירות המרבית, וכי על כל נהג לנהוג במהירות המתאימה לתנאי הדרך, גם אם זאת נמוכה בהרבה מן המהירות המירבית המותרת"

כפי שאותו דובר כתב יפה, המהירות המירבית קשורה לתנאי הדרך, עומס המכוניות, מצבו של הנהג, מצבו של הרכב, ראות, גשם, ועוד.

במקום לחנך נהגים להתסכל על השלט ב-90, צריך לחנך אותם להנמיך את המהירות לפני עקומה שהם לא רואים אם יש אחריה שלולית שמן במקרה, או רכב תקוע, או אלוהים ישמור אופנוען שהתהפך.

צריך לחנך נהגים להסתכל על הכביש, לקחת אחריות ולנהוג בהתאם לנסיבות, ולא לשלט.

במקום להתרכז במה שחשוב, הנהג מתרכז מאוד בחיפוש אחר מכמונות ומלכודות מהירות, ושוכח שהוא אמור גם להימנע מתאונה ולשמור מרחק.

הבעיה - שאי אפשר לעשות כסף ממניעת תאונות.

נהגים טובים וזהירים, מקבלים דוח כיוון שנסעו 118 בכביש פנוי וחדש באור יום, וכולנו מקבלים את זה כי "ככה זה".

אז די! אני קורא לכל מי שהנושא נוגע לליבו להמשיך ולהפיץ את המייל הזה, ובתקווה שיקום אחד עם מוטיבציה, זמן וכריזמה להקים תנועה למען טובת הנהגים, כנגד אוזלת היד הצביעות והשחיתות של משטרת התנועה ומע"צ.

פורסם

יופי , אחרי שהשרשור נוקה (אתם מוזמנים להמשיך להתכסח בה"פ - לא ממש מעניין אותנו) - אם יש למישהו רלוונטי להגיב , בבקשה. אחרת , תעשו טובה לעצמכם ואל תגיבו.

פורסם

יש לי שאלה על מצלמת מהירות..

יש מצלמת מהירות בארץ שעומדת ברמזור?

אני אסביר, היום נסעתי מכיוון צומת טייסים לכיוון פ"ת ובאחד הרמזורים בדרך יש מצלמת רמזור,

כשהתקרבתי אליה הרמזור התחיל להבהב והאצתי למהירות יותר גבוהה ממה שמותר, כנראה יש עוד אנשים שעושים כמוני כאשר מתקרבים לרמזור מהבהב. זה נשמע לי שיטה מעולה לסחוט כסף.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

לדעתי זו שיטה מעולה לזהות אדיוטים.

הגעת לצומת במהירות שמאפשרת לך לעצור בבטחה - תעצור. אל תתחכם ו"תגנוב" רמזור. מישהו אחר עשוי להיכנס לצומת באור הירוק שיש לו , ולהתנגש בך.

אם אתה לא מספיק לעצור - אחת מהשתיים :

1. אתה מספיק קרוב לצומת כדי לעבור בבטחה (יש לך 6 שניות לעבור בכביש בינעירוני מבלי להיכנס לצומת באדום).

2. אתה נוסע מהר יותר מהמהירות שמאפשרת לך לעצור בבטחה באור אדום , קרא את השורה הראשונה שלי שוב.

אה - אין מצלמות מהירות בצמתים. בצע חיפוש בפורום.

פורסם

הבחור באמת קצת השתגע.....:shock:

קודם כל.... הוסבר לך בבירור שמתחילים לקנוס מ 11 קמ"ש ומעלה, ולא 1 קמ"ש ומעלה, אז "הפושעים" נקנסים ממהירות של 111 קמ"ש ומעלה(ולא 101)

מתחילים לקנוס מ 11 קמ"ש יותר לשעה בגלל שיכולים להיות אי דיוקים במד המהירות שיתבטאו בסטייה של עד10% מהמהירות שלך......

כמה זה עשר אחוז ממאה? יפה 10 קמ"ש, זתומרת 11 קמ"ש ומעלה נקנסת!

פורסם

שלילי. המשטרה מפחיתה 5 קמ"ש בלבד מדוחות המהירות (הדברים נכונים לגבי הממל"ז, לא בטוח לגבי השאר).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
קודם כל.... הוסבר לך בבירור שמתחילים לקנוס מ 11 קמ"ש ומעלה, ולא 1 קמ"ש ומעלה, אז "הפושעים" נקנסים ממהירות של 111 קמ"ש ומעלה(ולא 101)

בכמה כבישים מותר לנסוע על 100 קמ"ש, לעומת מספר הכבישים שבהם מותר 90 קמ"ש?

פורסם
שלילי. המשטרה מפחיתה 5 קמ"ש בלבד מדוחות המהירות (הדברים נכונים לגבי הממל"ז, לא בטוח לגבי השאר).

מתחילים לאכוף מ-11 מעל , ויש בנוסף הפחתה של 5 קמ"ש במדידת ממל"ז. סה"כ 16 במקרה של ממל"ז.

בכל מקרה - דובר על אכיפה באמצעות מולטנובה (מצלמה). לגבי ממל"ז - ההוראה (לא תמצאו את זה בשום פרסום רשמי ,אבל תאמינו לי) היא לבצע אכיפת "איכות" בלבד (עאלק איכות). הכוונה רק לעבירות של 750 שקל ו-10 נק'.

פורסם
בכמה כבישים מותר לנסוע על 100 קמ"ש, לעומת מספר הכבישים שבהם מותר 90 קמ"ש?

בודדים.

רק המהירים (שילוט כחול , כל עוד לא הוגבלה המהירות באמצעות שלט).

פורסם
יש לי שאלה על מצלמת מהירות..

יש מצלמת מהירות בארץ שעומדת ברמזור?

אני אסביר, היום נסעתי מכיוון צומת טייסים לכיוון פ"ת ובאחד הרמזורים בדרך יש מצלמת רמזור,

כשהתקרבתי אליה הרמזור התחיל להבהב והאצתי למהירות יותר גבוהה ממה שמותר, כנראה יש עוד אנשים שעושים כמוני כאשר מתקרבים לרמזור מהבהב. זה נשמע לי שיטה מעולה לסחוט כסף.

זו לא מצלמת מהירות, זו מצלמת רמזור, זה מצלם שאתה אידיוט מספיק לעבור באדום בשביל שכשאני בא לנסוע אחרי שתידלקתי במגשימים אתה לא תיכנס בי.

לגבי ממל"ז לא תמיד הם תופסים גם מהירויות של 20 ו 30 קמ"ש מעל (נגיד 120 בכביש של 90) , לרוב הם מחפשים את ה 130+

פורסם
אז די! אני קורא לכל מי שהנושא נוגע לליבו להמשיך ולהפיץ את המייל הזה, ובתקווה שיקום אחד עם מוטיבציה, זמן וכריזמה להקים תנועה למען טובת הנהגים, כנגד אוזלת היד הצביעות והשחיתות של משטרת התנועה ומע"צ.
כן.. זה באמת קשור למע"צ ומשטרת התנועה.

באמת לפני חודש הם קיימו דיון האם להשאיר את החוק כמו שהוא היום או לבצע רפורמה בכל תורת הנהיגה בישראל.

פורסם
זו לא מצלמת מהירות, זו מצלמת רמזור, זה מצלם שאתה אידיוט מספיק לעבור באדום בשביל שכשאני בא לנסוע אחרי שתידלקתי במגשימים אתה לא תיכנס בי.

QUOTE]

שניכם יכולים להרגע, לא עובר באדום,לא עובר בצהוב, מאיץ כאשר הוא מתחיל להבהב ועובר כאשר הוא עדיין מהבהב..ומי שיודע זהו מרחק קצר מאוד מהרמזור ובמקסימום של המקסימום עובר בצהוב ואני רוצה שמישו יגיד שהוא לא גונב ככה רמזורים..כן בטח...לא נהג שודים אבל גם לא מתחסד...תפסיקו שניכם..

ולמצלמה...פשוט חשבתי שזה יכול להיות רעיון טוב של המשטרה להציב שם מצלמת מהירות למה גם ככה

אף אחד לא נוסע בכביש הזה 90...כמו בכביש ליד מגשימים....:twisted:

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

לגנוב רמזור זה לעבור באדום.

לא ירוק ולא צהוב ולא נעליים.

אם פינית את הצומת לפני האור האדום - אין שום בעייה.

אם עברת באדום - וגרוע מכך , אם נכנסת באדום (רק אז המצלמה עובדת) - אז אתה זכאי בהחלט לכל המחמאות שלמעלה.

פורסם
מתחילים לאכוף מ-11 מעל , ויש בנוסף הפחתה של 5 קמ"ש במדידת ממל"ז. סה"כ 16 במקרה של ממל"ז.

בכל מקרה - דובר על אכיפה באמצעות מולטנובה (מצלמה). לגבי ממל"ז - ההוראה (לא תמצאו את זה בשום פרסום רשמי ,אבל תאמינו לי) היא לבצע אכיפת "איכות" בלבד (עאלק איכות). הכוונה רק לעבירות של 750 שקל ו-10 נק'.

לגבי הנקודות זה כמו פעם שברגע שעוברים קורס נהיגה מונעת מורידים לך את הנקודות?

או כמה זמן נשארות הנקודות?

• תוכן חדש...