Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומפוננט 4' מורל macrom , סט מעולה במצב דנדש .

קומפוננט 5.25 מורל דוטק , בשימוש 4 חודשים עם אחריות לעוד 8 חודשים .

מגבר 2 ערוצים 240W של CARROZZERIA (תעשו חיפוש בפורום,ותבינו על מה אני מדבר), מגבר מעולה עם אופציה למונו. (ראו תמונה)

רדיו טייפ (KEH-P3850) + צ'נגר (CDX-P1250)ז 12 דיסקים של פיוניר קורא את כל סוגי הצרובים , במצב חדש ! (כולל כל הכבלים) .

סאב 12' Mac Audio , סאב מצויין ומדוייק (נמכר עקב מעבר ל-JL) מקבל 200/400 RMS (עבד על 100 RMS?) . כולל תיבה אטומה(לחלוטין) שנבנתה במיוחד בשבילו 19 מ"מ עץ MDF , חיווט פנימי איכותי, חיבורים מוזהבים, ממולא צמר סלעים (התיבה עלתה לי בסביבות ה-300 שקל) .

2 זוגות כבלים RCA מאוד איכותיים , שזורים , ועבים למניעת קריעה.

חיבורים מזהב מוברגים, RCA מאוד איכותי !!!!!! כל זוג 3 וחצי מטר . (נקנו ב-250 שקל)

זוג תיבות ל-6X9 , מצופה לבד שחור . (למי שלא מעוניין לחורר את המגש האחורי) .

מחירים:

קומפוננט 4' מקרום - 450 .

קומפוננט 5.25 דוטק - 750 .

מגבר 2 ערוצים - 380 .

רדיו טייפ + צ'נגר - 550 (צ'נגר בנפרד 450).

סאב Mac Audio '12 + תיבה - 500 .

זוג RCA איכותיים - 100 .

זוג תיבות ל-6X9 - י 100 .

אני מוכן להתגמש למי שרציני .

מי שיקח מספר דברים יזכה להתגמשות נוספת .:wink:

0507576007 יותם .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=60710

מקרום 4'מורל.JPG

CARROZZERIA.jpg

תיבות.jpg

צ'נגר.jpg

זה נכון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...