Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם.. יש לי שאלה, לחבר שלי נגנב לו האוטו ויש לו מפתח אחד (קח הוא קנה את האוטו) והביטוח לא יודע אל כלומר ביטחו אוטו בלי שהם שאלו אפילו כמה מפתחות יש לו.. וכל העניין עכשיו בתהליכים והוא לחוץ שהביטוח יעשו לו בעיות.

האם היה למשהו מקרה דומה לזה שיודע האם בסופו של דבר זה לא ממש משמעותי ואין לחברי מה להילחץ ולדאוג...?

בבקשה מי שבטוח בתשובתו שיענה.תודה מראש לכל העונים!

פורסם

אבל זה היה שקוףהכי רואים מפתח שהוא משוכפל. והביטוח יחפש כל דבר קטן על מנת לא להביא לו את הכסף המגיעה לו.! דרך אגב אופיר שלח לי את התמונה...

פורסם

אתה צודק. אבל העניין כבר בתהליך . והוא לא יודע תכלס מה החוק אומר וגם אם אני שואל סוכן לא בטוח שהוא יביא לי תשובה ממש מדוייק . לכן אני שואל פה אנשים שאולי כבר נתקלו במקרים כאלה או דומים..

פורסם

שישכפל מפתח...גם ככה אף אחד לא יבדיל אם זה שוכפל לפני שנה או אתמול כי אף אחד לא משתמש ברזרבי, בכל מקרה לא נראה לי שיש אם זה בכלל בעיה.

under construction..

פורסם

אני נתקלתי במקרה כזה בעבר, שלבוס שלי גנבו ג'יפ, והיה לו

רק מפתח אחד, כי הוא איבד את השני. ובאמת ביקשו ממנו 2 מפתחות,

הם התעקשו שהוא יעשה בדיקת פוליגרף

והוא סירב, לא בגלל שהוא לא דובר אמת, אלא בגלל הסיכון שלך תדע מה

הבדיקה הזו תוציא...כבר קרו מקרים...

בסוף זה הגיע למשפט והם שלמו הכל עם ריבית והצמדה, ושכר טירחה,

אבל זה עלה לו בהרבה עצבים, ובעיקר בזה שהוא לא קיבל את הכסף עד

המשפט.

ברוב המקרים לא נראה לי שבכלל מבקשים את הרזרבי, אבל כל מקרה,

ובעיקר במקרים של חברות ביטוח, ההתנהגות היא שונה.

פורסם
אין שום קשר למפתחות.. את שלי בכלל לא ביקשו (לא המקורי ולא הרזרבי)
אצלי כתוב מפורש בפוליסה "יש להציג שני מפתחות".

פורסם

יש לי שאלה, איזה אוטו זה?!

ואני מכיר מקרים כאלה שאנשים מוכרים את האוטו שלהם משאירים את המפתח הרזרבי אצלהם ומוכרים אותו עם מפתח אחד...

תבדוק תעיניין טוב כי זה יכול להיות שבעל הרכב הקודם שלח אנשים שילכו ויגנבו אותו.. ואחר כך האוטו הולך לשטחים ונמכר שם במחיר של זנות (סליחה על המילה)

למכירה porsche boxter s לפרטים

יניב

פלא: 054-6802690

פורסם

כעיקרון חברת הביטוח רוצה לראות זוג מפתחות מסיבה פשוטה...להיות משוכנעים שלא נתת/איבדת את המפתח לגנב פוטנציאלי ו/או ביימת ארוע גניבה.

במידה שחברת הביטוח תשאל לגבי המפתח השני פשוט תגיד את האמת. כשאתה משכפל מפתח אתה בעצם משקר ומעלים (במקרה שלנו מוסיף) ראיות שלא לצורך שבסופו של דבר יכולות להזיק לך.

אם מדובר במפתח עם אימובילייזר, תהיה סמוך ובטוח שאחרי שיבדקו את המפתחות ויראו שהמפתח חדש מידי, חברת הביטוח תפנה מיד ליבואן ותבדוק האם רכשת מפתח חדש. אם המפתח הינו מפתח רגיל, גם במקרה זה תהיה סמוך ובטוח שגם כאן חברת הביטוח תדע באם חדש ובאם לאו; אבל אז יחזרו אליך וישאלו אותך למה שיכפלת מפתח...כל תירוץ שתתן לא יספק.

המצב ההגיוני ביותר הוא (וכל זאת באם מבקשים את המפתח) לפנות ליד הקודמת ולשאול האם המפתח הנוסף נמצא אצלו - אם אצלו מה טוב, אם היה אצלו ואיבד - קח תצהיר.

רק תזכור - אמינות הוא כלל ברזל אצל חברות ביטוח. ברגע שחברת ביטוח מריחה שאתה משחק איתה היא תמשוך את התיק לשנים רבות והדרך היחידה בה תוכל לראות את הכסף או חלקו הוא רק ע"י בית המשפט ותהליך זה כפי שאתה יודע (או לא) הוא ארוך...ארוך למדי.

זה גם המקום לומר שכל מי שיש לו רק מפתח אחד שיודיע מטעמו לחברת הביטוח (ולקבל על כך אישור בכתב) כדי שעניינים אלה לא יקרו גם לו במקרה של גניבת הרכב.

פורסם

אצלי בתאונה של הגולף GTI

רציתי להשאיר מפתח אחד אצלי , ניסיתי , קיבלתי אולטימטום , או שמורידים סכום נכבד

או שאני מביא את המפתח.

בסופו של דבר הבאתי את המפתח , כי לא הייתה ברירה אחרת.

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• תוכן חדש...