Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים?

אז עדכון, והקדמה לפני הכל,

שמר כל הכבוד על הניחוש!

ה ""דיאגנוזה"" שלי בוצעה בטלפון כשאמא שלי עשתה את הדברים בפועל... היא בדקה את השמן וכל העניינים, אז אני לא אשם! אבל,

מעשה שהיה כך היה:

משאבת שמן התאבדה, וכל כמה קילומטרים נדלקה המנורה, אמא שלי בדקה, ולא הצליחה לראות שיש שמן, מילאה עוד, עד שהיה נראה לה שיש, נסעה נסעה, נדלקה שוב המנורה, פתחה שוב מכסה מנוע, שוב בדקה, שוב היה נראה לה שאין שמן, שוב מלאה, בערך 3 פעמים.

לא ייצא לי לראות את הרכב עד היום שהוא ייצא מהמוסך, אבל המוסניק טוען שהיה שם איזה 12 ליטר שמן...

אולי בגלל זה לא היתה נזילה בחנייה....!

הגיר לא הוחלף בסוף, (עדיין המקורי, 300K) רק הוחלף שמן, תושבות בולמים קפיצים, ברקסים וכו', שבוע במוסך. והכל בסדר עכשיו.

ארז...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלשונו הציורית של חנניה רייכמן ז"ל:

אם לסמוך על מסופר,

יתכן לחלוב גם פר.

לא עדיף לעצור, לחשוב, לברר, לאמת ורק אז לרוץ לפורום?

יוסי

פורסם

אם לסמוך על מסופר,

יתכן לחלוב גם פר.

זה באמת אחד הגדולים :roflmao:

אפשר לשנות את הכותרת ל"קומדיה ! שמן נעלם מהמנוע וגו' " ?

פורסם
שהיה שם איזה 12 ליטר שמן...
אללה יסתור, הקראנק שחה בשמן...

ומזל שלא נפרצו מחזירי שמן.

מסקנה? לא מדריכים את אמא (או כל בן אדם שאתם לא בטוחים בידע שלו) בטלפון על איך לסדר אוטו. או שמגיעים אליו לעזור לו, או שאומרים לו להשאיר את הרכב ולקחת מונית לאן שהוא צריך ומגיעים אחר כך.

אי אפשר לעשות דיאגנוזה בטלגרף.

פורסם

יצאת בזול תאמין לי

אמא שלי לא הבדילה בין מד טמפרטורה למד דלק.

יומיים היה "טנק מלא" עד שהרכב הפסיק לעבוד בפתאומיות. עד היום היא מכחישה שהיא התבלבלה וטוענת שבאמת האוטו הפסיק לעבוד פתאום. אבל שהמוסכניק הוריד את הראש מנוע, לא היה כבר אטם - היה פחם. וברכב לא הייתה טיפת שמן...

מסקנה:

אם אתה רוצה לבצע את עבודה, בצע בעצמך.

לא רק שאני לא נותן לאמא שלי למלא או לבדוק שמן, אני גם לא נותן לה לתדלק.

פורסם

מוסר השקל החדש..

עדיף מנורת אזהרה ע"מ להציל מנוע. מלהתבכיין על 15 קילו שמן. תחי המנורה!!!!:idea: :idea: :idea: :idea: :angel:

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...