Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפי מה שאתם אומרים למה אסור לשים P לפני עצירה מוחלטת?

בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם
P ברכב אוטומטי נועל את הגיר עצמו, לדוגמא, אני לעולם לא משתמש בבלם היד ברכב שלי, רק בP. אתה יכול לשים גם N + בלם יד, אבל לשים בP - כמו לשים בהילוך, בידני.

 

הטורים יותר גבוהים בכל מצב בו הרכב לא נמצא בהילוך, גם N וגם P. וזאת בגלל שהמנוע לא "מחובר" לגלגלים. במצב D, המנוע "מחובר" והטורק בעצם גורם לירידת הסל"ד, אם תעזוב את הבלמים, תראה שהאוטו מתחיל לנסוע קדימה, מצב זה דומה למצב בו אתה מחזיק את הקלאץ' על הנקודה הקריטית, ולוחץ על הבלמים, הסל"ד טיפה יירד, וברגע שתשחרר את הבלמים, הרכב יתחיל לגלוש.

אתה טועה ומטעה.....לא רק שאתה דופק לך את הגיר אתה גם ממליץ לאחרים לדפוק לעצמם את הגיר...

בP ננעל הגיר ע"י שני פינים וכאשר אתה חונה בעליה או ירידה הרכב נשען על פינים אלה.

לא רק שזה גורם נזק לגיר אלה שזה גם לא בטיחותי.

פורסם
אתה טועה ומטעה.....לא רק שאתה דופק לך את הגיר אתה גם ממליץ לאחרים לדפוק לעצמם את הגיר...

בP ננעל הגיר ע"י שני פינים וכאשר אתה חונה בעליה או ירידה הרכב נשען על פינים אלה.

לא רק שזה גורם נזק לגיר אלה שזה גם לא בטיחותי.

הנה עוד אחד שלא יודע לקרואאאא (או שמתעקש לדלג על שאר ההודעות...)

בבקשה ממך קאזאבובו....... (פאדיחות להגיד את זה) אל תדאג לאוטו שלי, בירידה אני מחנה אותו כמו שהסברתי, ההודעה שלא טרחת לקרוא.

 

כתבתי בדיוק איך צריך להחנות רכב! וגם איציק כתב אותו דבר! אבל אני לא קיבלתי קרדיט!! :2gunfire:

פורסם
שלום לכולם.

לפי מה שאתם אומרים למה אסור לשים P לפני עצירה מוחלטת?

בן.

אתה כנראה צודק במסקנות אשר הסקת.. הכנסת P לפני עצירת הרכב , מלוות ברעש של שן אשר לא מצליחה להיכנס למקומה וזה במקרה הטוב!!

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

×
×
  • תוכן חדש...