Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת שהחזיקה מעמד עד לפני שנה.

אז זה רכב זהה לפולו עם כל הרבה היתרונות ומעט החסרונות.

יופי, זאת שאלה של טעם אז לא אתיחס. המנוע אמין מאד. החלפים מאד יקרעם אבל במקומות מסודרים כמו "המאגר" או "היפר חלף תוכל להשיג בזול.

מאד נח לנהיגה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יש לי מה להגיד על איביזה כזו, אומנם 5 דלתות, אבל ההבדל לא משמעותי -

אבל קודם כל... אתה בעל פג'ו 106? כחובב נהיגה לא הייתי עובר מפג'ו לסיאט... בטח שלא מ-106 לאיביזה...

אני מסביר -

1. אמינות - מצויינת! במידה והרכב טופל כמו שצריך - לא יהיו שום בעיות... לפחות בזאת שיש לי במשפחה טפו טפו טפו, מהיום הראשון אצלינו - אין בעיות....

2. נוחות - סביר... טיפה צפוף, אני לא מקנא ביושבים מאחורה... (במידה והם שלושה), חוץ מזה היא בסדר, אולי מבחינת ספגית מפגעי כביש היא לא הכי טובה, ובמקביל פג'ו 306 תיהיה נוחה יותר, אבל סה"כ - לא רע. אגב היא ממש שקטה.

3. יופי - טופי.

4. מכני? מזה זאת אומרת? באמת בדיוק כמו פולקסווגאן פולו - בסדר גמור...

5. החלקי חילוף יקריפ כי הם של VW, אז אפשר לקפוץ עד מחר... לא זול...

יש עוד משהו שתרצה לדעת?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

בכסף שהסיאט מהמודל הזה עולה - היא בחירה מצויינת.

רק קח בחשבון חלפי חילוף יקרים, ושהיא שותה די הרבה דלק.

חוצמזה אוטו מצויין. (היה לי כזה עד שגנב גם חשב שזה אוטו מצויין והחלקי חילוף יקרים מידי לטעמו... :wink: )

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...