Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב אז לאחר שביררתי בכמה מקומות בקשר למנורות גיליתי את הבאים:

מנורות צבעוניות יש רק בגודל גדול יחסית, ועלות כל אחת 23 שקל.

בתי מנורוה מובנים לגודל הזה יש, והעלות היא 16 שקל לאחת.

כמו-כן גיליתי שלא קיים מפסק ל3 כפתורים ואותו אני אצטרך לבנות בעצמי (קופסא+ 3 מתגים + מסגרת סוגר..) לא בעיה גדולה במיוחד..

עשיתי תיכנון מפורט של כל החלק החשמלי שבדבר, וזאת לא אמורה להיות בעיה גדולה..

שתי הבעיות היחידות שנשארו הן:

כיצד אני מחבר את הבתי מנורות לבסיס עצמו (כלומר כיצד אני עושה את החור לבית מנורה) אני צריך לחתוך אותו? או להשאיר מקום בזמן היציקה?

כמו- כן מה דעתכם:

עדיף לבנות מגבס לגמרי?

או ממשהו אחר ופשוט לעשות ציפוי גבס מעל וצבע?

נ.ב.

החלטתי ללכת על ההצעה של הברון האדום ולשים את זה על הארון ככה שזה לא יבלוט לעין ולכן זה לא כל-כך עקרוני מה יותר יפה, אלא מה יותר נוח וקל לביצוע?

תודה רבה לכולם!!

-לאון חבקין-

אני חושב שמישהו כבר אמר את זה קודם... אתה לא יוצק גבס כמו בשיעורי יצירה... כשאומרים "גבס" מיתכוונים ללוחות גבס (שמהצדדים שלהם יש קרטון, נישמע מצוקמק, אבל אחרי שמרכיבים את הכל זה יוצא חזק)...

אתה צריך לבנות קופסא מאורכת עם 3 חורים בגודל של המנורות. רצוי שהקופסא תהיה פתוחה מצד אחר כי המנורות מפיצות חום רב והם עלולות להישרף אם בחלק האחורי הן לא יתקררו...

אני הייתי ממליץ לך עם קופסא הם 3 מיתגי "גוויס", זה קטן יחסית ומאוד אסתתי.

אתה יכול להוסיף דימר לצורך עימעום האור. הדימר מיתחבר ליפני המפסקים ומדליק את כולם. דימר של "גוויס" עולה משהו כמו 130 ש"ח והוא גם מפסק (מפסק מחליף אבל זה לא משנה לך...)...

בקיצור, תכנן לך קופסא, תעלה את שירטוט וניתן לך "ריג'קטים"...

בהצלחה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חשבתי על משהו:

אולי יהיה יותר קל לבנות את כל הסיפור מעץ, ולעשות מעל זה ציפוי גבס..

מה אתם אומרים?

נ.ב.

נכון להרגע סימתי כבר את כל התיכנון של איך זה צריך להראות גדלים וכו'.. כמו כן ביררתי את כל המחירים ואיכן ניתן לקנות את כל הציוד החשמלי של הפרויקט..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אתה לא צריך לא עץ ולא ציפוי גבס.

הפתרון המומלץ הוא MDF וצבע אקרילי לקירות (הכי קל לנקות). מכיוון שבכל מקרה צריך לאטום את ה-MDF, תוצאה אופטימלית תושג לדעתי עם שכבה דקה של שפכטל לפני הצבע. זה יראה כמו קיר צבוע.

אם אתה רוצה שזה יראה כמו קיר מסויד - לא צריכה להיות בעיה להשתמש בסיד מעל שפכטל.

אם אתה רוצה לצבוע MDF - כדאי לאטום עם PVA, לצבוע שכבה יסוד ושכבה צבע.

אגב, כשאתה עובד MDF זכור תמיד לקדוח חור הכנה לכל בורג, אחרת הוא מתבקע.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תוכן חדש...