Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סבת רכב לגז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח עם מישהו יעזור לי לקבל החלטה לגבי הסבת מאזדה MPV לנסיעה בגז,

1.אני חושש מעליית מחירי הגז תוך שנה שנתיים.

2.כיום יעלה לי בערך 9500 ש"ח להסב את הרכב עם מיכל של 80 ליטר למערכת רב נקודתית, מחיר הגז בתחנה הוא חצי מחיר מבנזין3.1 ש"ח לליטר, אני מתכנן לעשות בערך 30000 ק"מ בשנה,

3. האם הסבה של רכב פוגעת בסחירות שלו למכירה?

4.האם ידוע למישהו השלכות נוספות להסבה כמו תקלות אמינות של המערכת? פגיעה במערכות הרכב הקיימות? או כל דבר אחר שמישהו שמע או נתקל בו?

פורסם
אשמח עם מישהו יעזור לי לקבל החלטה לגבי הסבת מאזדה MPV לנסיעה בגז,

1.אני חושש מעליית מחירי הגז תוך שנה שנתיים.

2.כיום יעלה לי בערך 9500 ש"ח להסב את הרכב עם מיכל של 80 ליטר למערכת רב נקודתית, מחיר הגז בתחנה הוא חצי מחיר מבנזין3.1 ש"ח לליטר, אני מתכנן לעשות בערך 30000 ק"מ בשנה,

3. האם הסבה של רכב פוגעת בסחירות שלו למכירה?

4.האם ידוע למישהו השלכות נוספות להסבה כמו תקלות אמינות של המערכת? פגיעה במערכות הרכב הקיימות? או כל דבר אחר שמישהו שמע או נתקל בו?

1. נדמה שיש צו שמגביל את העלאת מחירי הגז ב-5 שנים הקרובות.

2. חישוב מהיר מראה שזה כדאי לך אפילו אם תשתמש בזה שנה בלבד.

3. לדעתי בדיוק להיפך כשמדובר בשתיין דלק ידוע.

4. נראה לי שיש מעט מדי נסיון בארץ בנושא - בעולם נראה שאין בעיות מיוחדות.

ככל שידוע לי אין אישור להסבה של מכוניות עם מנועים מעל 2200 סמ"ק דבר עם משרד הרישוי לפני שתתקין

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני גם זוכר שישנה הגבלה לנפח מנוע אבל אני לא זוכר עד איזה נפח. אצלך במאזה יש מנוע 3 ליטר?

דבר נוסף זה רכב משפחתי ענק, אתה נוסע 30 אלף קילומטרים, אתה רוצה להגיד לי שאתה עושה את כל הקילומטרים הללו בתפוקה מלאה? אם התשובה היא לא , והרכב הוא למשפחה בשישי שבת, הייתי מציע לך למכור את הרכב ולקנות רכב משפחתי יותר קטן וכך תחסוך המון כסף. אני מתאר לעצמי כמה האוטו שלך זולל דלק במיוחד כשמחירים כל כך גבוהים זה יוצא הון

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

יש אשורים, לחלק מהמתקינים ולחלק ממערכות ההסבה, להתקנה במנועי בנזין בעלי נפח גבוה

(עד כ 5500 סמ"ק). לגבי הכדאיות כבר ענו לך ואם תרצה הפניה למתקינים טובים, אז כתוב וציין מהיכן אתה.

יש כבר כמה מכוניות מזדה MPV שהותקנו בהן מע' הנעה בגז ובאופן חוקי ועם רשום ברשיו הרכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לפי מחיר הגז שהוא ציין הוא בטח הולך להתקין בכרמיאל...

אז שתדע... אין להם שום הגבלה על הנפח, הם התקינו לסופות, ג'ימי, MPV וכל מיני אמריקאיות עם מנועים גדולים, ואפילו קדילאק CTS הענקית הזאת.

אין לך מה לדאוג בקשר לנפח.

פורסם
לפי מחיר הגז שהוא ציין הוא בטח הולך להתקין בכרמיאל...

אז שתדע... אין להם שום הגבלה על הנפח, הם התקינו לסופות, ג'ימי, MPV וכל מיני אמריקאיות עם מנועים גדולים, ואפילו קדילאק CTS הענקית הזאת.

אין לך מה לדאוג בקשר לנפח.

השאלה אם זה עובר טסט בלי קומבינות - ואני לא בטוח בכלל שכך הדבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איזה קומבינות?? אני הייתי איתם באותו זמן שלי עשו בדיקה במשרד הרישוי, גם הוולוו גם הסופה, כולם קיבלו אישור, הסופה באותו רגע לא קיבלה אישור כי לא היה לה ממיר קטליטי, אבל זה לא קשור לנפח המנוע... היום כבר יש לה אישור והכל בסדר. תלכו לבדוק... מאיפה הבאתם את החוק הזה...?

פורסם

המדינה החייבה לא לעלות את המס על הגז עד סוף שנת 2006 ולא חמש שנים הקרובות כפי שהוזכר כאן..

בסוף 06 ה' גדול, נראה אם המדינה מתקדמת ותעודד את השימוש בגז בכך שלא תעלה משמעותית את המס או כמו מדנה מפגרת מהעולם השלישי העיקר כדי להרוויח על האזרח תגבה מס גבוה כמו הבנזין.. נחייה ונראה..

• תוכן חדש...