Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשך שיפוץ caravelle carat

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קראט היתה רמת הגימור הגבוהה ביותר.

רמות הגימור של הטרנספורטר היו כדלקמן:

C היתה הפשוטה ביותר.

CL היתה מעליה,וכללה לדוגמא,מושב נוסע ניפרד לצידו של הנהג.

GL שכללה בנוסף מושבים מיתכווננים בעלי מישענות ראש,מגב אחורי וריפודי קטיפה.

לקאראט היו מושבים ניפרדים בעלי אפשרות סיבסוב,מד סיבובי מנוע,צביעה כפולה כסטנדרט,שטיח ריצפה מהודר ועוד.

גירסאת הקאראט לא יובאה לארץ באופן סדיר.

תודה על ההסבר.

מה עם הדגמים האוטומטיים? הם יובאו בצורה סדירה? אם כן אז באיזה רמות גימור?

פורסם

גיר אוטומטי היה אופצייה(יקרה) בכל דגמי הטרנספורטר בלא קשר לרמת הגימור.

גם הגה כוח היווה אופצייה יקרה,בשל הצורך להעביר צנרת לכל אורך המכונית.

ואגב סינכרו,אם תיסתכלו טוב תוכלו לראות סובארו...בהפוך!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ברכב שלי יש גם הגה כח וגם גיר אוטומטי שהלך ביגלל שאיזה חכמולוג ביטל את הקולר של השמן . אני מיתכוון ליבנות קירור שמן ניפרד לגיר ע"י רדיאטור חיצןני עים מאוורר ויוניט של 90 מעלות עידכונים בהמשך

פורסם

עם כל הכבוד, הוא עדיין (דיי) חדש.

בזמנו הוא היה שמור ומצוחצח (טוב הוא היה חדש, זו לא חוכמה).

בעל הרכב היה איש עסקים אמיד, בעסקי הספנות, שגר בשכונת אחוזה, בנו למד איתי בחטיבת ביניים. אני יכול לשלוח לך שם משפחה וכתובת משוערת בה"פ.

מעבר לכך אני לא יודע הרבה.

חיים

NSU Club Israel

פורסם

הפרספקטיבה ישנה מה גם שהרכב אינו רכב אספנות עדיין אבל! ישנו נושא היחודיות של הרכב הספציפי הזה שלמיטב ידיעתי הוא היחיד בארץ מאחר והדגם לא יובא לארץ ביבוא סדיר . ועדיין בכל זאת 20 שנה על הכביש ועוד בארץ זה לא כ"כ צעיר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סוף סוף לאחר תלאות רבות ולאחר הרכבה ושוב פרוק של הגיר האוטומטי שלאחר שיפוץ עדיין לא היה תקין (משאבת שמן בתוך הגיר) אתמול בערב הורכב הגיר והרכב נוסע בצורה חלקה. היום גיליתי שיש לי מיזרקה בתא המנוע!! מיסתבר שצינור מים מימתכת נירקב לגמרי ואין להשיג צינור כזה זהה וגם לא דומה של דגם אחר נאלצתי לייצר צינור זהה מנחושת שלדעתי עדיף מברזל ויחזיק יותר זמן והנה התוצאה

תמונה 119.jpg

תמונה 120.jpg

תמונה 121.jpg

• תוכן חדש...