Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחפשי אחר רכב זול וחסכוני נתקלתי ברכב הנ"ל, אלא שאין עליו כמעט מידע- וחיפשתי.

מי שמכיר/ שמע/ יודע ויכול לעזור במידע אני אשמח ואודה לו. התחומים שאליהם צריך להתייחס אמינות, בטיחות, חסכון (דלק) וכדאיות (בגלל שלא שמעתי עליו)

:lol:
פורסם

קודם כל זה מיני-מיניוואן

מרווחת מאוד, גבוהה, אמינה מאוד מכלולים של דייהטסו, הגיעה בשנים הראשונות עם מנוע 1500, שהוחלף אחר כך במנוע 1600 שני המנועים אמינים כל עוד שהשתמשו בנוזל קירור יעודי.

הרכב נותן תמורה מעולה למחיר שלו.

פורסם

המלצתי אליך:ציין את הצורך שלך יותר במפורט.מה התקציב?אתה מחפש מיני ואן או רכב משפחתי רגיל?איזה שנתונים?איזה סוג של נסיעות?יש לך עוד רכב שחשבת עליו?

בגדול הגרנד מוב רכב אמין מאד ועלות החלקים סבירה.לכן עליות ההחזקה לא יקרות.

אבל,כן יש אבל,תשים לב שמבחינת שמירת ערך הגרנד מוב מאבד ואיבד בערכו הרבה מאז שווק לראשונה,ואולי בגלל שהוא מין הכלאה של רכב משפחתי/סטיישן/מיני ואן,ובעצם לא מספיק מכוון,ופוגע לקהל יעד מסויים,ולכן הוא לא סחיר.

לגבי העיצוב,לא אהבתי,אבל זו דעתי האישית.חכה לעוד תגובות.

בהצלחה.

פורסם

גראנד מוב:

יתרונות : אמין מאוד (מנוע 1.6 מנסיון), מרווח פנימי , שימושיות ןזהו.

חסרונות: מנוע רועש, גיר 3 הילוכים , נוחות נסיעה בינונית ומטה.

בקיצור, רכב בסיסי, מרווח למדי, לא יקר לאחזקה, מחיר קניה נמוך, אך מחיר מכירה עתידי אפסי..

פורסם

אף אחד לא מציין בחסרונות את העיצוב שובה הלב ומשובב העין של התיפלצת הזאת?

כנראה שרק אני רואה את זה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני קניתי את הדייהטסו הזו לאישתי ואני אומר לך שמעולם לא רכשתי רכב והייתי מרוצה ממנו כמו שאני מרוצהמהדייהטסו הזו. מרווח מאוד = עגלה של תינוקת + קניות תא נוסעים ענק לי יש גיר רגיל והיא מאוד שקטה חסכונית והכי חשוב אמינה מאוד מזגן מקפיא ונוחות נסיעה מעולה למרות מה שמישהו כתב מעלי. בקיצור קנייה מעולה שהכסף שאתה משקיע מגוכך ממש לרכב כזה ולגבי השוק שלו אמנם המחירון נמוך אבל אין כאלה בכמויות על הכביש אז ככה שתמיד יצמידו לך פתקאות לגבי מכירת הרכב על הווישרים ויש כאלה שמוכנים גם להוסיף קצת מעל המחירון בשביל אקזמפלר שמור.

• תוכן חדש...