Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי מערכת והיא מורכבת במכונית עכשיו יש לי בעיה

המגבר לא מוציא קול רק הסאב והרמקולים הקדמיים והאחוריים עובדים מישהו יכול לומר לי למה ??

ושאלה שנייה

עכשיו יש לי סאב מסוג punch (הבחנתי לאחרונה שאין סאב מהחברה הזאת ברשת..)והוא 2000 וואט עכשיו אני רוצה לדעת אם סוג הסאב טוב ...

בתודה,

אמיר

פורסם
אז ככה יש לי מערכת והיא מורכבת במכונית עכשיו יש לי בעיה

המגבר לא מוציא קול רק הסאב והרמקולים הקדמיים והאחוריים עובדים מישהו יכול לומר לי למה ??

בתודה,

אמיר

זה בסדר ידידי המגבר לא אמור "להוציא קול".אם הסאב ויתר האלמנטים שלך עובדים אז הכל בסדר .

אני מאמין שלא זו הייתה כוונתך לכן נחוץ לנו שתסביר את עצמיך באופן ברור ורהוט כדי שנוכל להגיע לשורש הבעיה ולתת מענה בהתאם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אז ככה אחי ..

אמרתי שיש לי מגבר במכונית נכון ??

אז גם לחבר שלי יש מגבר במכונית (לא כמו שלי !)

לי ולו יש אותם סוגים של רמקולים הכל חוץ ממגבר..

אז במכונית שלו המכונית כולה רועדת מהמגבר

ואצלי לא ! !(אני מתכוון ללא הסאב !)

יש הסבר לדבר הזה ?

פורסם

ככל הניראה זה קשור לסוג הרכב, אספקת המתחים בכל רכב, סוג המגברים הצהרות וכו',כיוונים שונים.

בכל אופן תפרט בנקודות הנ"ל ונוכל לבסס לך תשובה ברורה יותר.

חג שמח דרך אגב.

פורסם
ככל הניראה זה קשור לסוג הרכב[איזה רכב לך ואיזה לחברך],אלמנטים, אספקת המתחים בכל רכב, סוג המגברים [שלך לעומת שלו]הצהרות וכו',כיוונים שונים.

בכל אופן תפרט בנקודות הנ"ל ונוכל לבסס לך תשובה ברורה יותר.

חג שמח דרך אגב.

12345

• תוכן חדש...