Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנדב

נכנסתי לאתר המועדון וגם לאתר קלאסיק קאר (שאליו התכוונתי שכתבתי "האתר של ליאור")

לצערי, המחשבה היא כרגע רק בגדר מחשבה עקב חוסר משאבים.

אולי, יום אחד הרעיון יצא לפועל. אולי עוד תעמוד אצלי בחנייה NSU 1000, סובארו DL שנת 84, או גולף דור ראשון. עד אז אפשר רק להביט בתמונות...

(כן, נחתה עליי רוח פיוטית פסימית משהו. מקווה שהבנתם)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל לי זה נשמע כמו רכב גנוב, בלי רישיונות, בתוך מחסן, מניע מכה ראשונה, שוטפים אותו, ובל לא נשכח את המפתחות מתחת לקרש, אז או שזו בדיחת קרש, או שהכל ניהיה וורוד?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני שמח לראות בין מה למה אתה מתלבט, בין השלושה האלה, אין התלבטות.... יש לך מזל...:wink:

לנדב

נכנסתי לאתר המועדון וגם לאתר קלאסיק קאר (שאליו התכוונתי שכתבתי "האתר של ליאור")

לצערי, המחשבה היא כרגע רק בגדר מחשבה עקב חוסר משאבים.

אולי, יום אחד הרעיון יצא לפועל. אולי עוד תעמוד אצלי בחנייה NSU 1000, סובארו DL שנת 84, או גולף דור ראשון. עד אז אפשר רק להביט בתמונות...

(כן, נחתה עליי רוח פיוטית פסימית משהו. מקווה שהבנתם)

NSU Club Israel

פורסם

אגיד לך את האמת, נדב, אני יותר שמח לראות אחת מהנ"ל במצב טוב מאשר מוסטנג/ מרצדס/MG או אולדסמוביל.

כשזה מגיע לרכב אספנות אני חושב במונחים יותר קטנים. אותי יותר מעניינות מכוניות "רגילות", סטנדרטיות וסולידיות- NSU, פיאט 124/7/8, אלפא סוד וכו' שנסעו בכבישי ארצינו לפני 20 ו30 שנה.

כמובן שמעורבת פה גם סימפטיה לרכבים מסויימים, ע"ע ליאור והפרינץ. כך גם אני עם הסובארו, הרכב הראשון שבו נהגתי, הגולף שתמיד אהבתי ולהוריי נגנבה אחת והNSU שלאחרונה משהו בה מושך אותי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש פרינץ 1000 שדיווחתי עליה פעם, שעומדת ליד המשטרה בר"ג, אם מישהו מעוניין. הרכב עם מנוע עומד בחניה משוטפת של כמה בתים, לפחות 16 שנה.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

דימה,

הפרינץ בר"ג היא ללא תקנה, מה גם שהבעלים לא מוכן למכור - כנראה רוצה ללכת איתה לקבר...

יש פרינץ 1000 שדיווחתי עליה פעם, שעומדת ליד המשטרה בר"ג, אם מישהו מעוניין. הרכב עם מנוע עומד בחניה משוטפת של כמה בתים, לפחות 16 שנה.

בברכה,

דימה.

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם
אגיד לך את האמת, נדב, אני יותר שמח לראות אחת מהנ"ל במצב טוב מאשר מוסטנג/ מרצדס/MG או אולדסמוביל.

כשזה מגיע לרכב אספנות אני חושב במונחים יותר קטנים. אותי יותר מעניינות מכוניות "רגילות", סטנדרטיות וסולידיות- NSU, פיאט 124/7/8, אלפא סוד וכו' שנסעו בכבישי ארצינו לפני 20 ו30 שנה.

כמובן שמעורבת פה גם סימפטיה לרכבים מסויימים, ע"ע ליאור והפרינץ. כך גם אני עם הסובארו, הרכב הראשון שבו נהגתי, הגולף שתמיד אהבתי ולהוריי נגנבה אחת והNSU שלאחרונה משהו בה מושך אותי.

אם מעננינת אותך פיאט 128 דבר איתי בפרטי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...