Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קוואליר 95-96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים.

ברצוני לקנות קוואליר מהשנים 95-96 ורציתי לקבל מכם נתונים על הרכב.

מהם נקודות התורפה ?

ומהם ההבדלים בין דגמי המשנה?

בתודה קוקו.

פורסם

מכרתי את הקוואליר שלי לפני כמעט חודש... לקח לי 5 חודשים למכור אותה.. ובסופו של דבר יצא לי למכור אותה ב10K מתחת למחירון למרות שלא היו לה שום בעיות...

חוצמזה האוטו נוח לנסיעות ארוכות מפני שיש הרבה מרחב פנימי אבל הוא עושה בעיות. מפעם לפעם מתקלקלים דברים קטנים וזה מצטבר לסכומים גדולים על התיקונים. (החלקים שלו יקרים)

קנינו את האוטו שלנו בשנת 2001 מהחברה ובמשך שלושת השנים הראשונות הוא לא עשה לנו בעיות והיינו מאוד מרוצים ממנו. אחרי שנגמרה האחריות דברים התחילו להתקלקל אחד אחרי השני...

בנוסף לחוסר האמינות של האוטו הוא גם לא כל כך יציב על הכביש ומאיץ כמו משפחתית 1600 רגילה כמו כן הוא זולל 1 ל 8 בנסיעה רגועה יחסית.

לזכותו של האוטו אני אגיד שההגה מתקשר ודי מדוייק ואהבתי גם את הרגישות של הפדלים.

אבל בסך הכל לדעתי האוטו לא שווה קניה :\

פורסם
לזכותו של האוטו אני אגיד שההגה מתקשר ודי מדוייק ואהבתי גם את הרגישות של הפדלים.
אני מניח שכל שאר דבריך נכונים כמו עניין ההגה המתקשר והמדוייק.

כל אחד וההנאה שלו.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...