Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלטתי לקחת יוזמה ולבדוק האם הפיוניר מדגם פנינה שיש לי שמוצהר כ400 rms באמת יכול לקבל 400 rms.

התחלתי מכיוון אפס כלפי מעלה ושעברתי תחצי בערך על שלושת רבע הסאב כבר מתחיל לחרחר .

אז איך חברה כמו פיוניר אומרים שהוא יכול לקבל 400 rms שמישהו יסביר לי?.

ועוד שאלה קטנה ,מקדום שמעתי סאב p1 של איזה מישהו והוא מוצהר כ200 rms

אז איך לעזאזל שומעים בו כול כך חזק??? אני מתרחק איזה 300 מטר מהאוטו ועדיין שומעים אותו,מה גם שהיה לו תיבה סגורה ותקנו אותי אם אני טועה אבל בתיבה סגורה הצליל לא אומר ליהיות ממושך .

תודה לעונים

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

מהרדיו דיסק הכיוון היה בערך על טיפה יותר מחצי ,ואז התחלתי להגביר מ0 במגבר עד שהסאב מתחיל

לזייף אבל הוא לא התחיל לזייף הוא פשוט התחיל לחרחר כאילו הוא הולך להשרף .

קיצור אם מישהו יכול לכוון לי תסאב במפגש ביום שישי אני נורא ישמח .

אני יבוא עם פיז'ו 306 ירוקה עם צבע דהוי .

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

אין לך מגבר שיכול להפעיל אותו בצורה מקסימלית.

תמיר

פורסם
אין שום בעייה תגיע ביום שישי ונכוון לך...

אני כבר מודיע לך חגיגית שהבדיקה שעשית משקפת רק את רמת העיוות של הפאנל וגם זה לא בטוח..

אז החירחור הזה של הסאב זה בעצם רמת העיוות של הפנאל?

חתימה עד 3 שורות.

• תוכן חדש...