Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני אומנם לא חדש בתחום אבל יחסית חדש בפורום הזה, ואחרי שאני עוזר לכ"כ הרבה אנשים במקום שממנו אני בא - אני נאלץ לבקש עזרה בתחום במשהו שקשור אלי.

אז ככה - השבוע אני אמור לקבל את הקיקר קומפ' VR דגם 2005, ומה שאני לא מצליח כבר כמה ימים למצוא זה את הגריל התואם של הסאב הזה.

בארץ בכלל לא, ובE-BAY מצאתי, אבל אף אחד שם לא מוכן לשלוח לארץ אלא רק בגבולות ארה"ב....

אז כאן אני מבקש את עזרתכם

621547.jpg

a3_1_b.jpg

ללא שם.JPG

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אין לי שום בעיה לעזור לך להשיג את הגריל תצור איתי קשר בפרטי ואני אעזור לך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אכן אתה צודק יש כרגע בעיה של חוסר הגרילים הללו בארץ אבל יש אלטרנטיבה כמו לדוגמא מה שחבר שלי עשה ל קומפ וי אר שלו,במידה ואתה מעוניין בגריל כמו שלו אז תצור איתי קשר.

12092005(001).jpg

12092005.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה הגריל של הסולו באריק....תודה על העזרה בכול זאת, אני אמשיך לחפש ואולי אחכה לעוד תגובות.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

סבבה רק ניסיתי לעזור לך במידה ואני אמצא משהו אני אודיע לך.

פורסם

המון תודה ידידי, ובעצם כשאני חושב על זה, זו אלטרנטיבה לא רעה בכלל - ורוב הסיכויים שאם אני לא אמצא את מה שאני מחפש, זה יהיה הפתרון בשבילי.

פורסם

אני יכול להשיג אחד כזה ב 210 ש"ח כולל מע"מ.

פורסם

תודה רבה מיקי, שלחתי להם מייל בשביל לדעת כמה יעלה המשלוח...

פורסם

יש לך שם מחשבון ... איפה שרשום המחיר מתחת אתה תראה תכנס לזה ותבחר לישראל וזה ירשום לך כמה זה יעלה ... סביבות 80-100 $

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

האמת היא שלא.....איכפת לך לתת לי קישור, אני לא מצליח למצוא את האתר שלהם....תודה!

• תוכן חדש...