Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה זה יכול לקרות - ראיתי כל הזמן שהמד חום לא עובד בלוח שעונים, יום אחד אני רואה שהוא כן עובד, עולה לאטלאט והכל תקין, ויום אחרי הוא לא עבד, פתאום אני מסתכל עליו ומול עיני הוא עלה מהר ל80 (חזר לעבוד)...

כשהוא עובד הואעולהלאטלאט ומראה קבוע על 90 מעלות (זה תקין אני יודע מהגולף הקודמת).

מה זה יכול להיות - המד לא מזייףהבעיה שאו שהוא עובד או שהוא לא... ON OFF...

מוזר לא ?

(גולף 2002)

תודה רבה - סמיר

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

החישן והיוניט זה אותו דבר (מילה בלועזית והמילה המקבילה בעברית) היונית צריכה להיות ליד הטרמוסטט כי היא גם נותנת לו פיקוד אני לא יודע להגיד לך בדיוק איפה היא נמצאת בגולף ..

בקשר לארקה צריך להיות חוט שנוגע בברזל ליד המנוע בתוך הצינור נמצא החישן (וזה בעצם החוט ארקה של החישן)

חתימה עד שלוש שורות בלבד!

פורסם
החישן והיוניט זה אותו דבר (מילה בלועזית והמילה המקבילה בעברית) היונית צריכה להיות ליד הטרמוסטט כי היא גם נותנת לו פיקוד אני לא יודע להגיד לך בדיוק איפה היא נמצאת בגולף ..

בקשר לארקה צריך להיות חוט שנוגע בברזל ליד המנועבתוך הצינור נמצא החישן (וזה בעצם החוט ארקה של החישן)

אבדוק את החיישן - אבל ההארקה מחוברת בצד אחד למנוע(או ליד) ובצד שני ליוניט ?(החיישן)?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

לא אחי הארקה מחוברת לחיישן(הארקה היא של החישן עצמו) בכל אופן אין טעם שתבדוק את היונית מה גם שלא תוכל מבלי לפרק את הצינור שבו היא נמצאת אם אין לך את הניסיון ואת הכלים להתעסק בו כדאי שלא תתעסק בזה לך למוסך והוא יסדר לך את הבעיה ללא קושי ובאכות ..

חתימה עד שלוש שורות בלבד!

• תוכן חדש...