Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות מערכת אבל לא יודע אם הסכום הנ"ל יספיק לי.

המוזיקה שאני שומע בעיקר היא טרקים פרוגרסיב, ז"א חשוב לי באסים ושישמעו נקי וטוב גם את הצלילים הקטנים.

המערכת תותקן על סיוויק 2005 שבאה עם המערכת המקורית של הונדה.

אז מה אתם אומרים לחסוך עוד או שזה יספיק למערכת ממוצעת?

חפרנים!

פורסם

JBL GTO 75.4 מהדיוטי (900 ש"ח) + מורל דוטק בגודל המתאים (1100+-) + סאב לנזר מאקס 12 סליל יחיד (400 בערך). זה הבסיס שאני הייתי הולך עליו בפחות או יותר.

נשאר 100 שקל שילכו למשלוחים וכו'...

פורסם

לפי דעתי תלך על אותו מגבר הג'י בי אל המפורסם קומפוננט תביא את המוראל פולס שהוא פחות מהדוטק ומהכסף שאתה מוריד פה תביא סאב פרמייר tsw126c

פורסם

מצטער הייתי חייב לגיב...

מי יוריד מתקציב של הקומפוננט לטובת סאב "יותר טוב"?! רק טמבל!

לפותח הת'רד- תשקיע בקומפוננט משובח שיתאים לך לאוזן, לאחר מכן ברדיו דיסק שהכי מספק אותך מבחינת פיצ'רים. הצעד הבא הוא מגבר שיתאים לקומפוננט (וגם לכיס) ורק לאחר מכן לקנות סאב שישלים את הצליל(לפי טעם אישי בלבד, בדיוק כמו הקומפוננט).

בהצלחה

:king:

פורסם

וגם אני דווקא אוהב יותר את הLANZAR מאשר הפיוניר וזה לאחר ששמעתי את שתיהם באותו סט אפ

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עזבו עכשיו את התקציב שהבאתי,מה תווח המחירים שאנ יאמור להשקיע בערך ברדיו דיסק ?

המלצות יועילו..

ואיך אני יודע איזה גודל אמור להיות הקומפוננט?

ותודה על העזרה!

חפרנים!

פורסם

לגבי גודל תעשה חיפוש או שתפרק את הדלת ותמדוד עם מטר.

רדיו דיסק שאמור לספק את המערכת שלך ושיהיה לו מקסימום אפשרויות של שליטה הוא רדיו דיסק עם 3 יציאות RCA (אחת ששולטת על סאב) .

שיהיה לו קרוס אובר מלא , LP HP ועוד...

לדעתי הכי זול שנותן את התמורה הכי טובה זה ה5750 של פיוניר , ללא תצוגות וכל מיני שטויות אבל יש בוא את כל מה שאתה צריך.

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=271&CategoryID=159&Page=2

תקרא קצת במפרט ...

ד"א - על אנימציות ותצוגות משלמים טוב ...

פורסם

תחסוך תגיע ל 5 אלף תקנה משהו יותר רציני ומקצועי ומערכת תקנה אלפיין כי לי יש פיוניר 80 הדגם עם הגויסטיק ואני אומר לך שאלפיין יותר טוב ועדיף תחסוך עם אתה לא ממהר ומגבר הגיביאל מהדיוטיפי מצוין פשות פצצה של מגבר חזק וקונפוננט מורל פלוס יספיקו אחלה וסאס תביא של רוקפורד פאצץ1 או 2 יהיה אחלה מערכת אבל אפשר יותר מקצועי עם תקציב קצת יותר גבוה

• תוכן חדש...