Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבד קול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם מעבד כזה שווה את ההשקעה בתמורה שהוא נותן?

בכמה הוא משפר את האיכות של הסאונד?

השאלה בכמה באמת מעבד משפר את האיכות ברכב?האם זה מורגש בצורה ברורה?

פורסם

איזה סוג של מעבד קול?

אקווליזר חיצוני?

קרוס חיצוני?

מפענך חיצוני?

מלבד הקרוס הכל יציג הבדל שמיע. לטובה או לרעה או אם זה שווה את זה זה עניין שלך.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
האם מעבד כזה שווה את ההשקעה בתמורה שהוא נותן?

בכמה הוא משפר את האיכות של הסאונד?

אני אתן לך דוגמא ,אני אנסה להיות ממוקד כמוך)

יש בערך 30 חברות שאני מכיר מעבדי-צליל שלהם, החל מקרוסים וכלה באקולייזרים, דיגיטליים ואנלוגיים

כאחד,המחיר משתנה מ100 ש"ח ועד 4500 ש"ח לערך,

יש כאלה שהורסים סאונד, ויש כאלה שעוזרים ומשפרים איכות.

נ.ב.

אני מקווה שעזרתי, כי mikiii לא היה כנראה מספיק ברור.

ZZR

פורסם

מר מידן... הבחור דיבר פה על מפענח חיצוני שיתן דילאיי בין רמקול שמאל לימין ואצלי לדוגמא בHU של אלפיין אפשר לעשות את זה בהגדרות אז לא צריך מפענח חיצוני.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

נכון בHU יש אלפיין ב9855\53\33\35

יש טיים קורקשן...זה דבר מאוד נחמד ועוזר למרכז את הבמה....אבל וזה אבל גדול...זה דופק את האמא של הבמה לזה שיושב לידך.....במקרה שלי לרוב זאת חברה שלי....ככה שאצלי זה שמור על USER2 וככה שהיא באוטו USER אחד נותן טיים דילאי רק לסאב....והשאר מאופס, וUSER2 נותן כאילו אופטימאלי רק שהנהג לבד

• תוכן חדש...