Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי מנוע שתי פעימות של מגזמת

שהמנוע דלוק אני שם יד על הכובע של החוט הצתה ואני מרגיש זרמים

וגם שאני מוריד את הכובע מהחוט הצתה (כן כן הכובע יוצא לי מהחוט) החוטים שם גמורים.

האם החוט הצתה גמור?

מה יכול לקרות בגלל זה ?

המנוע עובד יותר חלש ממה שהוא מסוגל?

תודה ויום טוב.

פורסם
שלום,

יש ברשותי מנוע שתי פעימות של מגזמת

שהמנוע דלוק אני שם יד על הכובע של החוט הצתה ואני מרגיש זרמים

וגם שאני מוריד את הכובע מהחוט הצתה (כן כן הכובע יוצא לי מהחוט) החוטים שם גמורים.

האם החוט הצתה גמור?

מה יכול לקרות בגלל זה ?

המנוע עובד יותר חלש ממה שהוא מסוגל?

תודה ויום טוב.

מה יש לך פיצול אתה כותב החוטים שם גמורים ואז שואל שורה אחרי זה אם החוט גמור?!:shock:

טוב כנראה שהזרמים שעברו לך ביד שרפו כמה פיוזים אצלך בראש. :shock2:

סתם צוחקים, טוב בא נראה, אם אתה בעצמך טוען שהחוטים גמורים אז יאללה תחליף מה השאלה, אתה בוודאי מתכוון לזה שהם שרופים או אכולים.

נעשה אנלוגיה על מנת להבין בפשטות מה קורה באופן חשמלי:

תדמה לך את החוט החשמלי כצינור מים ואת החשמל כמים, אם אין חור בצינור כל המים (כל ההספק החשמלי) יעברו ויגיעו לקצה הצינור, ואם יש חור אז כמות מהמים תתבזבז דרך אותו חור ורק חלק מההספק יגיע לקצה -> ליעד ששם מתבצעת העבודה.

כלומר המנוע לא עובד בנצילות מקסימלית, למרות שמהנדסי החשמל מתכננים את כל המנועים לא לעבוד בנצילות מקסימלית על מנת להאריך את חיי המנוע ולשמור עליו. אבל אם יש חור אז המנוע יעבוד עם נצילות הפחותה משהגדירו לו בתחילה.

כמובן שיתכן שההפסדים זניחים ולא יורגש שינוי בהספק אבל כדי שהמנוע יעבוד במקסימום הספק כתוב (כלומר מקס' ההספק שהמהנדסים נתנו) עליך לדאוג לתנאים אופטימלים לכל המערכות - חשמל, סיכה, וכל הסלט מסביב.

מקווה ששפכתי אלקטרונים על ענייך :smilecolr

בהצלחה

• תוכן חדש...