Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר (רחוק), בעל משרד לשרטוטים והנדסה וכאלה, מעוניין לבנות לעצמו אתר.

מה יהיה באתר אני לא ממש יודע, מתאר לעצמי שכמה עמודים - 1.שער 2.זכויות 3.איך הכל התחיל

4. תמונות של עבודות, 5.איך להגיע למקום (מפה)..... וכל מיני דברים שלא יצרכו ASP וכאלה. דברים רגילים וקצת פלאש ועיצוב האתר כמובן..

כמה אני אמור לבקש על דבר כזה כבן אדם לא מוסמך - וכמה מוסמכים לוקחים על דברים כאלה ?

עריכה: תודה.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

מוסמכים - לא פחות מ600 שקל תלוי עד כמה השקעה אתה מבקש ממנו..

לא מוסמכים - גם ב 100 שקל ילד/נער בן 14-18 יכול לבנות לך, צריך לראות את המרמה שלו כמובן.

הרבה פעמיים לא מוסמכים יכולים לעשות לך אתר שפשוט יספק את הדרישה של הלקוח ואין צורך ליותר,

הכל תלוי.

פורסם

כמובן שאני מדבר על עבודה ברמה - אני יודע לבנות טוב מאוד.

תמונות במקום עיצור כל האתר ולא סתם תמונות עם לינקים וכאלה - דף שנכנסים אליו ומרשים ביותר.

:silly: Cx5 - 2012

• תוכן חדש...