Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלתי את אח שלי מה הוא חושב בנושא, והוא הביא לי 2 דוגמאות שיקטלו כאן הרבה אחרים.

אודי TT 3.2, מעבירה הילוכים מהר יותר באוטומט מאשר בידני.

למכוניות ראלי אמיתיות, אין דוושת קלאץ!

שכל אחד יסיק את המשכנות שלו מן הנתונים.

וואלה?!

גם אני שאלתי את אח'שלי והוא אמר לי להגיד לאח'שך שהוא מדבר שטויות, מכוניות ראלי מצוידות בתיבות ידניות לגמרי נטולות סינכרונים מסוג Straight cut.

אח'שלי גם אמר לי שדי מיותר להתווכח על העדפות נהיגה וכל הקשור בהן עם אנשים שאין להם עדיין רשיון נהיגה אפילו ונטולי כל מושג על מה הם מדברים. :idea:

מוטי, שלא כיכב בסרט "הנקטל" ולא תושב משכנות שאננים.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתם יוצאים מנק' הנחה שהיא אינה נכונה. אני חושב שבראש בראשונה בנהיגה ספורטיבית המטרה היא להיות כמה שיותר מהיר כי מהירות היא המפתח (כמובן מהירות ומה שמשתמע מזה - להיות מהיר לא רק ביישורת, אלא גם בפניות וכו...) ..... בלה בלה בלה.....
לפי מה שאתה אומר אפשר לקרוא לפורד F150 מדגם Lightning מכונית ספורט לכל עניין ודבר, ואני גם מבטיח לך שהוא אוכל הרבה ספורטיביות שנמכרות בארץ בלי מלח.

למי שלא יודע מהו ה-F150 המדובר, זה פיק-אפ אמריקאי מגודל עם מנוע 5.4L V8 וסופרצ'ארג'ר, כמעט 400 כ"ס ועוד שלל שיפורים ושינויים. זה נוסע מהר.

מוטי.

• תוכן חדש...