Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום הונדה סיביק שנת 97 1600 עם 112,00 ק"מ:

היא היית מושלמת!, כבר חשבתי זהו ..מצאתי את האוטו !

הרכב היה של פרופסור אמין וחמוד שחבל על הזמן!

הוא הראה לנו בדיקה שלו שהוא קנה את האוטו +קבלות על טיפולים באוטו בסה"כ של 4,000 !

הדבר היחיד שהפריעה הוא שבבדיקה שלו היה רשום שהוחלף גשר ( הגשר שמחזיק את הראדיאטור )

אבל שאין פגיעה בשילדה (הקבלה היא של מכון בדיקה ביפו )

אוקיי החלטנו ללכת לבדיקה -והוא הסכים לחתום שאין פגיעה בשילדה למרות ההחלפה של הגשר ! ,אחרי שהוא אמר את זה הייתי כל כך בטוח שאין כלום שהחלטתי ללכת למוסך של חבר שהוא כבר יבדוק את האוטו..

הוא ראה את האוטו ואישר שהאוטו עבר טיפולים רבים!

אבל יש לו כמה נזילות

אבל אז הוא בדק את ההלחמה של הגשר ואמר שלפי מה שהוא רואה הקצה של השילדה טיפה נפגע ..הוא אמר שזה פגיעה קלה מאוד ! ,אבל זה כבר משהו אחר ואני צריך לחשוב על זה

בעל המכונית קיבל שוק! (הרי הוא היה מוכן לחתום שהשילדה לא פגועה! -לפי מה שהיה רשום במכון בדיקה שהוא קנה את האוטו)

הוא הרגיש כל כך לא נעים (ואני בטוח שהוא לא שיקר!) ,אחרי שעתיים הוא התקשר ואמר לי סליחה ,ושהוא מאוד מצטער! ,ושאם אני רוצה הוא מוכן לעשות את כל התיקונים שבמוסך שאני רוצה!,

אמרתי לו בסדר,שזה לא הבעיה אילה השילדה מלחיצה אותי ,ואני רוצה לברר כמה ערך מורידים על זה,ועד כמה זה משמעותי.

הלכתי לעוד חבר שעובד בטסט ליין הוא אמר שזה נחשב פגיעה בשילדה ואין מה לעשות ,עוד הוא אמר שלא רק מורידים את הערך של המכונית על הפגיעה בשילדה אילה גם על החלפת גשר!

השאלה שלי היא כמה אחוז מורידים על קצה שילדה ועל החלפת גשר??

ועד כמה הקצה שילדה שיש לאוטו נשמע לכם משמעותי !???

עוד פרט קטן לפי המחירון של לוי יצחק האוטו שווה 47,000 שקל ,הוא היה מוכן לרדת (לפני הבדיקה ) עד 43,000 שקל (ביננו הוא היה יורד עוד )

אחרי הכל כמה אתם אומרים כדי לשלם לו על האוטו ? האם בכלל כדי לקנות אותו?

תודה רבה !

פורסם

יכול מאוד להיות שהפגיעה לא היתה רצינית (אפשר לוודא אצל פחח טוב) ,

קח את הרכב לבדיקה במכון -בכל אופן - ותנצל את המצב לקנות את הרכב במחיר טוב יותר.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם
עוד פרט קטן לפי המחירון של לוי יצחק האוטו שווה 47,000 שקל ,הוא היה מוכן לרדת (לפני הבדיקה ) עד 43,000 שקל (ביננו הוא היה יורד עוד )

אחרי הכל כמה אתם אומרים כדי לשלם לו על האוטו ? האם בכלל כדי לקנות אותו?

תודה רבה !

אומנם מדובר על סכום לא קטן עבור רכב בן 9 שנים - אבל אם הרכב במצב טוב מבחינת בלאי ושניכם מוכנים לבצע את העיסקה בתמורה להורדה במחיר (שמקובלת על שניכם) אז אין שום בעיה.

כדאי רק לבדוק שנית ולוודא ב 200% שאכן מדובר במכה קלה ביותר ולא מעבר לזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אחרי שהוא אמר את זה הייתי כל כך בטוח שאין כלום שהחלטתי ללכת למוסך של חבר שהוא כבר יבדוק את האוטו..

אבל אז הוא בדק את ההלחמה של הגשר ואמר שלפי מה שהוא רואה הקצה של השילדה טיפה נפגע ..הוא אמר שזה פגיעה קלה מאוד !

תודה רבה !

אני לא מבין מה הבעיה כאן?

אם אכן הפגיעה קלה מאוד, הרי גשרים רבים נפגעים/מוחלפים ממכה הכי קטנה. אפילו עליה על מדרכה.

תוריד לו כמה שתוכל, וקנה.

בבקשה.

משכנתא זה קל

פורסם

אוקיי את זה אני יודע ..

השאלה כמה מורידים על קצה שילדה ??

וכמה מורידים על החלפת גשר??

שיהיה מה לדבר..

פורסם

חלאס כבר עם הגישה של פגיעה בשילדה - האוטו לא טוב.

האוטו שלי עבר פגיעה בשלדה מקדימה, הוחלפו שתי כנפיים קדמיות, חלון קדמי וכל המכסה מנוע עבר פחחות (כנראה שמי שנהג באוטו נכנס במקלט אטומי או ביגפוט מינימום).

עד היום (מחר אני אחגוג לו שנתיים ו 8 חודשים) לא היו שום בעיות בבלימה, בפרונט, בסחיבה ובכל אותם דברים שרכב "נקי" עושה.

אז מספיק עם הגישה המוטעית של פגיעה בשלדה ולא לקנות את הרכב.

לעניין שלך.

גשר לא מחליפים סתם, מחליפים בגלל פגיעה. במקרה שלך סה"כ הוחלף הגשר הקדמי. זה הכל.

לא צויינה פגיעת קורת אורך, סימני ריתוך בדלתות, גג עבר צביעה או משהו אחר יותר מבהיל.

תקנה את הרכב, תהיה מבסוט וראש שקט.

איתמר, שכבר נוסע שנתיים ושמונה חודשים עם פגיעת שאסי ולא בדיוק מבין מה הסיפור הגדול.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
חלאס כבר עם הגישה של פגיעה בשילדה - האוטו לא טוב.

האוטו שלי עבר פגיעה בשלדה מקדימה, הוחלפו שתי כנפיים קדמיות, חלון קדמי וכל המכסה מנוע עבר פחחות (כנראה שמי שנהג באוטו נכנס במקלט אטומי או ביגפוט מינימום).

עד היום (מחר אני אחגוג לו שנתיים ו 8 חודשים) לא היו שום בעיות בבלימה, בפרונט, בסחיבה ובכל אותם דברים שרכב "נקי" עושה.

אז מספיק עם הגישה המוטעית של פגיעה בשלדה ולא לקנות את הרכב.

לעניין שלך.

גשר לא מחליפים סתם, מחליפים בגלל פגיעה. במקרה שלך סה"כ הוחלף הגשר הקדמי. זה הכל.

לא צויינה פגיעת קורת אורך, סימני ריתוך בדלתות, גג עבר צביעה או משהו אחר יותר מבהיל.

תקנה את הרכב, תהיה מבסוט וראש שקט.

איתמר, שכבר נוסע שנתיים ושמונה חודשים עם פגיעת שאסי ולא בדיוק מבין מה הסיפור הגדול.

איתמר ,כתבתי שבעל מקצועה אמר שהגשר מחובר לשלידה ויש הלחמה של הגשר לשילדה שניפגעה או כתוצאה מהתאונה שעבר האוטו או כתוצאה מהחלפת ששילדה

עוד משהו אני לא פסלתי את האוטו ,אבל אם יש קצה שילדה אני לא ישלם לו סכום שכזה

לכן אני צריך את עזרתכם -שתגידו לי כמה מורידים על קצה שילדה ?,וכמה על החלפת גשר??

פורסם

אולי אני מפספס משהו אבל לא כדאי להתרחק מרכב עם שלדה במיוחד בן 9, הרי למכור אותו אחרי מס' שנים יהייה לא כולכך קל וגם תצטרך להוריד סכום נכבד.

וסיוויק זה רכב לא כזה נדיר ויש המון דגמים שמורים בשוק.

פורסם

הפגיעה שאתה מתאר נשמעת כפגיעה שולית מבחינת הרכב, אך עם ישרל שומע קצה שילדה או רק את המילה שאסי הוא ניבהל ולא קונה למרות שהרוב בכלל לא מבינים את המשמעות לשאסי ומה זה בכלל,

לכן יש ירידת ערך מסחרית ז"א אין ביקוש לרכב כזה למרות שיכול להיות שהוא מצוין לכן לפי דעתי אים הרכב טוב יד נמוכה ושמור והוא מוכן להוריד ולהסתדר במחיר הייתי קונה.

המחירון של רכב זה שנת 97 גבוה גם ככה לשנתון זה לכן לדעתי גם ללא מכה בשאסי נמכר פחות מהמחירון ויש להתחשב גם בכך.

במידה והוא מוכן להוריד לפחות 30% עיסקה יפה.

פורסם
כשתנסה למכור, נדבר, יקח לך הרבה זמן למכור.

מסכים עם כל מילה של מקלארן f1 , באמת מאוד קשה למכור מכונית שעברה תאונה עם מכה בשילדה (אפילו שהמכה לא הכי חמורה בעולם..).

בכלל רוב האנשים ייסתיגו מהאוטו שלך ברגע שתגיד להם שיש לך מכה בשילדה ושהגשר הוחלף. ואם הם יגלו את זה בבדיקה אז הרוב יחשבו שאתה שקרן וישר ירדו מהאוטו שלך לגמרי.

לכן עצה שלי:תעזוב את האוטו הזה כי כמה שהחלפת גשר לא משתווה לפגיעה או החלפה של קורת אורך בשאסי עדיין יש סטיגמה שאסור לקנות רכבים מוכי שילדה..

ואני גם מודה בפה מלא ובאמת ובתמים שאני בכלל לא מתקרב לרכב שעשה תאונה, אז אני בכלל לא מדבר על שאסי!

בהצלחה

יוגב 205

פורסם

זאת בדיוק הבעיה... תופעת העדר.

יהודי חכם אמר "לא קונים רכב עם פגיעה בשלדה" - וכל העדר אחריו.

צריך להפסיק עם הגישה המוטעית הזאת.

במקרה הנוכחי, אם הרכב כרגע בן 9, והוא ישמר במצב טוב גם כשהוא יהיה בן 12 או 13 או מתי שלא תחליפו אותו - לא תהיה לכם שום בעיה למכור אותו. הונדה סיוויק זה רכב מבוקש (מה גם שלא נראה שיש אחד שנע על הכבישים ללא "מכת שאסי").

אז די.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום. האם רכשת את הרכב בסופו של דבר? במידה ולא, אודה לך אם תעביר לי את פרטי המוכר, זה נשמע מעניין. תודה.

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

על קורה עליונה בהונדה לא מורידים ערך לאוטו.

זה מיתפרק בכמה ברגים.

תבין זה הולך ככה כל מה שמיתפרק בברגים באוטו אז אין ירידת ערך.

יכול להיות שהיה לו תאונה קטן והחליפו קורה עליונה מבלי שזה נגע בשאסי, זה קורה הרבה הקורה

התחתונה זה מה שחשוב.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

• תוכן חדש...