Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

לאור התקלה שלי מאתמול

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=79307

החלטתי לא לדחותה ולהתחיל לטפל בה עוד היום. חייב שהכל יהייה תקין ברכב (פרפקציוניסת אולי זה דווקא דבר רע :-) ).

לאחר שקיבלתי ממכם כמה ריעונות לתקלות נסעתי כבר עם תמונה מסויימת בראש לתקלות למוסך. אני מוכרך לציין שאני גר ביקנעם וממש לא היה לי כוח לנוסע עד חיפה (1/2-45 שעה) בשיא החום. אמרתי לעצמי מה כבר יכול לקרות נכנס למוסך באזה"ת אצלי כידי לקבל חוות דעת בעניין והצעת מחיר לתיקון. נכנסתי בידיעה למוסך שהתפרסם במקצועיותו המרושלת והחאפרית (עיר קטנה הכל עובר מפה לאוזן). כאשר דיברתי עם "המומחה" למזגנים עיניי חשכו, אמרו לי שכל מערכת מזוה"א שלי רקובה כל הבידוד הלך צריך לפרק הכל ולבודד מחדש. יום עבודה שלם מחיר 1000 ש"ח :shock:.

באותה שנייה אמרתי להם תודה ונסעתי למצת אור בחיפה .

צביקה מנהל מחלקת מזוה"א פגש אותי בחיוך ואני במלים שהן רק טוב על הפעם האחורנה שהייתי אצלם וכמה אני מרוצה מעבודה של המזגן מאז. סיפרתי לו את הסיפור והוא ענה לי בוא נראה.

לא קשה להבחין בבריכה שנוצרה לי מנסיעה של כל היום אתמול בצידו של הנוסע. צביקה המליץ על ניקוי ניקוז המים וכיוון טרמוסת (חשש לקיפאון מדחס לא יוצא מפעולה).

אני חייב להגיד לכם פעם השנייה אני יוצא מהמקום שמח ומאושר. אין כמו לפגוש אנשים ישרים שיותר דואגים ללקוחות ולמקצועייותם ולא רודפים אחרי הכסף ואיך לסחוט עוד כמה שקלים מלקוח שלא מבין בתקלות ברכב.

אז מי כל מי שמחפש מכון מזגנים על רמה זאת הכתובת

"מצת אור", חיפה, רח' יפו 100 ,מול סיטי סנטר

טל' 04-8535106 דברו עם צביקה תגידו ששלחתם מהאינטרנט.

בברכה L.A

פורסם

נו באמת לעשות תיקונים ביוקנעם .

שאתה הריי יודי ש"המקצוענים " שם הם כמו ה"מקצוענים " בכל מקום אחר ביוקנעם

ישר היית צריך לנסוע לחיפה

יש עוד מוסך מומלץ, קצת יותר רחוק

הוא נמצא בצומת וולקן קצת אחרי סלקון

מוסך דרעי -דרעי מזגנים

מוסך ענק שמטפל בכמעט הכל

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

כן מכיר זאת לא הפעם הראשונה שממליצים לי אליו.

אבל בחייאת בשביל סתימה קטנה לבזבז כמה שעות טובות שרובן בפקקים?

פורסם

שווה לנסוע גם שעה למקום שיש מוסך טוב.

ובהחלט ששמעתי שיש שם שרות אדיב, מצטרף להמלצה:-)

ומי שמאזור חדרה ורוצה לטפל במזגן אני ממליץ על משינה הם פתחו שם שלוחה כזאת והבחור שם אחלה בודק תקלות מכניס גז, שמתי בגולף, רק נשאר לי לשים מקל בתחת ואני קרטיב:wink:

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כמה שעות מיוקנעם לוולקאן?

זה בידיוק 35049 דקות נסיעה מיוקנעם עד וולקאן

מה גם שאתה יוכל לקבל פרוטקציות ממיכאל.

אתה אח של מאשה נכון ?

עריכה:

35-45דקות

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

ואיי אחי אתה מפספס את הנק' מפה. העניין שבגלל דבר כזה פעוט לא רציתי להוציא את הרכב בכלל לנסיע. רוב התיפולים אני עושה בבית רק לדברים ממש גדולים אני נוסע למוסך. העניין שאני לא מכיר את מע' מיזוה"א ברכבי וכבר ידעתי שהתקלה היא בניקוז אבל לצערי לא היה לי את הייה לי את האפשרות לתקן זאת בבית. מוסך ישר אחר היה מתקן זאת בשנייה ומרוויח עוד לקוח ואני לא הייתי מבזבז זמן בנסיעות ובעצבים בחום כבר אמרתי?

למזלי נשארו עוד כמה אנשי מקצוע בתחום הרכב מקצועיים היודעים את העבודה.

תאמין לי מוסך באמת ישר אם היה קיים כזה בסביבה שלנו היה זוכה להמון לקוחות קבועים. אבל מה לעשות שכולם סתם רודפים רק אחי הכסף ומחפשים רק דרך לרמות ולסחוט עוד כמה שקלים.

בברכה L.A

• תוכן חדש...