Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו היה בפריז ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספטמבר אני טס לפריז ואני מתכוון לשהות שם שבוע. רציתי לקבל עצות למקומות בילוי וחשבתי לשכור שם מכונית ספורט ליום אחד (בטח יעלה שם הון תועפות).

האם אפשר לנהוג במסלול מירוצים המפורסם שלהם (השם ברח לי מהראש) ?

כרגע לא עולות לי עוד שאלות, אך הייתי רוצה שתספרו לי מה אתם יודעים.

אודה לכם.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בקשר למסלול, תצטרך לברר האם בשבוע שאתה תהיה שם יהיה יום מסלול פתוח. בכל מקרה, תקח בחשבון שהביטוח של חברות ההשכרה בד"כ לא תקף על המסלול. תזכיר לי רק בן כמה אתה? תקח בחשבון שבשביל להשכיר שם רכב רגיל אתה צריך להיות בן 23 אז בשביל להשכיר רכב ספורט אתה צריך להיות הרבה יותר מבוגר מ-23 ...

לאיפה בדיוק את טס בצרפת? בפריז לא חסר מה לעשות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני בן 27. בגדול, אנחנו לנים בפריז אצל חברים.

עוד הצעות ?

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

מה לעשות בפריז ?? על תדאג אתה תמצא. עכבר העיר שלהם עבה כמו מילון.

זה גם מאוד תלוי עם מי אתה נוסע, ובמה אתה רוצה לעשות. כי באמת יש שם הכל. מהמוזיאונים הכי גדולים, עד למועדוני חשפנות הכי קטנים, וכל מה שבאמצע. אני הייתי בפריס לפני המון זמן, בערך בגיל 16, אז אין לי מקומות להמליץ לך. מה שכן, הייתי ממליץ לך להיכנס לאתר של המטייל, להרשם, ולבדוק את מדור ה 1001 טיפים, אתה תמצא שם טיפים עדכניים של מטיילים שחזרו לא מזמן. אני בניתי טיול בפראג וינה ובודפשט ככה.

http://www.lametayel.com/1001tips/

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
עוד הצעות ?
כן.

לברר אם אתה יכול במקום סתם לעלות על מסלול בלי לדעת מה אתה ממש עושה - לקחת קורס נהיגה על מסלול, להבדיל מאשר בארץ, פה כבר יש מסלול אמיתי ותוכל ללמוד הרבה שההבדל העיקרי הוא שפה כבר מכניסים מהירויות למשוואה.

שווה לאללה, אני בטוח שתהנה בטירוף.

מוטי.

פורסם
כן.

לברר אם אתה יכול במקום סתם לעלות על מסלול בלי לדעת מה אתה ממש עושה - לקחת קורס נהיגה על מסלול, להבדיל מאשר בארץ, פה כבר יש מסלול אמיתי ותוכל ללמוד הרבה שההבדל העיקרי הוא שפה כבר מכניסים מהירויות למשוואה.

שווה לאללה, אני בטוח שתהנה בטירוף.

מוטי.

צודק. אני בטח לא רוצה להתרסק! :-)

שמוליק

פורסם

היתי ואין לי יותר מדי על מה להציע..

גועל נפש של מקום

ביומיים אתה ממצא את הכל שם!

אלא אם כן לעשה לך קצת כיף עם רכב ספורט באמת או שתשתעשע בכל מני דברים.. (ויש הרבה ממה רק צריך לדעת להבדיל בין הטוב לרע, כי יש שם המון תקריות לא נעימות)

אבל דבר אחד אני חייב להציע לך שאני לא ישכח בחים..

סעדה...

בשונז אליזה יש מסעדה שנקראת "פלנט הוליווד" אם אתה לא שומר כשרות אתה חייב פשוט חייב...

ברביקיו בייקון צ'יזבורגר...

המבורגר ענק מלא גבינה.. חתיכות של קתלי חזיר מטוגנות ופריכות מצופה ברוטב ברביקיו חם...

תענוג!

אין מילים!!!

לכל שומרי המסורת... עמכם הסליחה!

אלירן

נ.ב.

הנה ההודעה ה150 שלי בפורום.

ומהיום אני לא נהג חדש אלא נהג נמרץ.. :)

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

חמודי, הודעות באוף-טופיק לא נספרות.

חוצמזה, יש לך עוד הרבה עד נהג נמרץ. אבל בקרוב תהיה נהג צעיר.

בכל אופן, הייתי מציע לך לדבוק באיכות ולא בכמות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתם לא תאמינו מה נחת עליי. אחרי פריז, אנחנו נוסעים לטורקיה לסוף שבוע (חופשה מהחברה בה עובדת חברתי) ואנחנו לא מוציאים שקל מהכיס (אולי על קניות וכו').

(-:

שמוליק

• תוכן חדש...