Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרימס החדשים של חברי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם בטח מכירים את mitsubishi rules מהפורום , אז היו לו עד היום ג'אנטים לבנים 15" של OZ ,חבר שלו קנה גם אחת ועכשיו הם עושים אותן "תאומות" אז הוא מכר את ה15" OZ לחבר וקנה היום OZ RACING עם צמיגים דנדשים ,(אלוהים יודע מה הוא עשה לקודמים ,אני קורבן לנסיעותיו:twisted: )

בנוסף רציתי לציין שחוץ מחבר טוב יש לו ידי זהב! השחיר לי היום את החלונות מאחורנה ברמה! אני מרוצה..

DV00018.jpg

DV00019.jpg

DV00020.jpg

פורסם

אשכרה כנופיית מיצובישי...

אתם גם מארגנים שיירות טרור ברחבי העיר?

דרך אגב השחרת החלונות אינה חוקית...

וזה רק נדמה לי או שהשחרתם גם את החלונות מקדימה?

פורסם
מה זה הבאוינג הזה מאחורה?(כנף)
לא זו לא כנף זהו פח אשפה המצורף לכול לאנסר בקניית ג'נטים "מסגסוגת אלומניום" ( אני לא רוצה לעשות את הטעות ולכתוב מגנזיום, על מנת לא לעורר את כול שדיי התיקונים למינהם ) של חברת OZ. הג'נט הלבן נראה טוב מרחוק, והשני נראה טוב מקרוב, אבל שניהם לא לטעמי.

מה שהכי IN כרגע אילו הספירס ( ראיתי כ-4 מכוניות עם כאילו בינהן ה300C ) ומאוד מעניין שמאז השקתן הרשמית באוטמוטר שנה שעברה אנשים כמעט לא שמים אותם.

חשבתי שזה יהיה להיט...

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

בזמן האחרון אני שומע על הרבה אנשים שנפרדו מהג'נטים החדשים שלהם, ולא כי הם רצו.

לא מזמן שמעתי על גניבה של ג'אנטים יקרים מסובארו שחנתה מתחת לבית בדרום תל אביב. הגנבים הצליחו לגנוב את הג'נאטים למרות זוג נועלים.

סחטיין על הג'אנטים. מקווה שהם ישארו על הרכב לעד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יאמן כמה שישראלים לא יודעים לפרגן.

פשוט לא יאמן.

מה אלו הביקורות האומללות האלו? לאנסר שמתיימרת להיות EVO ? מה עישנת?

בסה"כ בעלים של רכב שאוהב אותו בצורה מסויימת עם תוספות מסויימות (שאם תשאל אותי, לא מוגזמות, בניגוד לאחרים שמדביקים קרטונים וקוראים להם חצאיות...).

ראית איזשהי חצאית סטייל EVO על הרכב? איזה ספויילר שמזכיר לך EVO?

או שפשוט לא היתה לך הערה יותר חכמה לרשום?

אין לי שום קשר למכוניות האלו או לבעלים שלהם

אבל לפעמים נדמה שאנשים כאן פשוט נהנים מלא לפרגן.

וסתם.

-ארז-

פורסם
לא יאמן כמה שישראלים לא יודעים לפרגן.

פשוט לא יאמן.

מה אלו הביקורות האומללות האלו? לאנסר שמתיימרת להיות EVO ? מה עישנת?

בסה"כ בעלים של רכב שאוהב אותו בצורה מסויימת עם תוספות מסויימות (שאם תשאל אותי, לא מוגזמות, בניגוד לאחרים שמדביקים קרטונים וקוראים להם חצאיות...).

ראית איזשהי חצאית סטייל EVO על הרכב? איזה ספויילר שמזכיר לך EVO?

או שפשוט לא היתה לך הערה יותר חכמה לרשום?

אין לי שום קשר למכוניות האלו או לבעלים שלהם

אבל לפעמים נדמה שאנשים כאן פשוט נהנים מלא לפרגן.

וסתם.

-ארז-

ואני רוצה לחדד את דבריו של ארז

אם אין לכם משהו טוב להגיד ,פשוט אל תגידו כלום

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...