Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בנעילה מרכזית...(power lock )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי את עזרתכם אז ככה, יש לי אודי 80 ובאוטו מותקנת מערכת של power lock הכוונה היא שאת כל דלתות האוטו ניתן לנעול עם המפתח מדלת הנהג.

אך יש לי בעיה והיא שזה לא עובד יותר הכוונה היא שנועלים את דלת הנהג מעכשיו רק היא ננעלת ולא שאר הדלתות כמו מקודם, אז רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה שגורמת לכך?

אשמח אם תעזרו לי :wink: יום טוב לכם!

פורסם

זה עיקרון זהה לנעילה מרכזית חשמלית.

סביר להניח שמדובר בתקלה חשמלית ולא מכנית מכיוון שזו נעילה חשמלית.

במידה ויש לך אזעקה יכול ליהיות שיש קצר או תקלה באזעקה.

א.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

לא, לא נראה שזה פיוז שרוף...המערכת היא מערכת מיוחדת ולא נמצאת אני חושב בכל הרכבים זה מערכת שהבנתי פועלת על מן וואקום כזה. אז ממה יכול להיות הבעיה?

פורסם

או שלא מגיע מתח למח הנעילה (פלוס או מינוס - בדוק פיוז לפלוס ובדוק שמגיע מינוס)

או שיש קצר / לוקר בדלת בין פקודת סגירה ופקודת פתיחה, כשיש כזה קצר , המח מפסיק להגיב

או שהלוקר בצד ימין נותן פקודה הפוכה מהלוקר בצד שמאל, זה יתכן גם בגלל כיוון לא נכון שזז עקב חיזוק לקוי של הלוקר שמשפיע דווקא עכשיו.

מוח תקול גם אפשרות אך בסבירות נמוכה יותר.

את כל הבדיקות ניתן לבצע ישר בחיבור של התקע למח הנעילה. כך למשל בזמן ששני הכפתורים הקדמיים למעלה צריך להיות פקודה בחוט אחד משניים בלבד, ובזמן שהם למטה צריך להיות מתח בחוט השני, ובראשון להעלם, זאת מעבר לבדיקת הפלוסים והמינוס.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

איך הסתבכתי עם כל מה שאמרת לי אבל לא משנה תודה בכל מקרה על העזרה, כי היום נכנסתי לחשמלאי שלי והוא ראה אני חושב שיש בעיה במנוע עצמו (של יחדת הוואקום) והוא יעדכן אותי אם הצליח לסדר אותו במידה ולא אני יחליף אני חושב את המנוע כי ממנו הובהר לי שגם אם ימלאו וואקום אז הוא יצא החוצה.

אני יעדכן אותכם בתוצאה הסופית:wink:

• תוכן חדש...