Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לקבל קצת מידע לגבי הונדה מסוימת מתי עשו לה טיפולים האם היו לה תאונות רציניות

כי אני רוצה לקנות אותה (יש לי את מיספר הרכב)

תודה מראש

פורסם

הייתי רוצה לקבל קצת מידע לגבי הונדה מסוימת מתי עשו לה טיפולים האם היו לה תאונות רציניות

כי אני רוצה לקנות אותה (יש לי את מיספר הרכב)

תודה מראשתבקש מבעל הרכב שיוציא לך תדפיס מהמוסך...

אני לפני שבוע רציתי לקנות אוטו אחד...בקשתי מהבעלים שיביאו לי פירוט מהמוסך אז הם הביאו לי...

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

אתה לא יכול לבקש מעובד בסוכנות או במוסך שיוציא לך פרטיס על רכב מסויים ללא אישור מפורש מבעל הרכב, זוהי בהחלט עבירה על החוק.

לך עם בעל הרכב למוסך המורשה ובקש ממנו שיוציא לך תדפיסים של כל הטיפולים והתיקונים שהתבצעו ברכב.

בדיקה באמצעות חבר/מכר שעובד במוסך אפשרית אבל לא חוקית.

איתמר.

פורסם

תדפיס הם לא יוציאו לך, אבל תגיד שהיום קנית את הרכב תן את המספר והם יתנו לך לראות הכל במחשב.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תדפיס הם לא יוציאו לך, אבל תגיד שהיום קנית את הרכב תן את המספר והם יתנו לך לראות הכל במחשב.בטח שכן!!

עם בעל הרכב מבקש תדפיס אז יוציאו לו...

יש לי פה בבית תדפיס של מגאן קופה שרציתי לקנות (המוכר ביקש והביא לי)

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

אז מה אתם אומרים שבלי בעל הרכב אף אחד לא יוכל לאזור לי

ומה אם עובדי המוסכים להם יש את הגישה לנתונים?

פורסם

מישהו פה במקרה עובד בבנק?

כי Boris.m רוצה לקנות ממני משהו, ואני לא בטוח אם יש לו מספיק כסף לשלם לי.

אז אני רוצה לבדוק כמה כסף יש לו בבנק בכדי לדעת אם כדאי לי למכור לו.

תודה לכם!

(על אותו משקל...)

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...