Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שבוע יש לי טסט לאוטו ורצתי לדעת עם אני צריך לבדוק דברים באוטו או משהו

למשאל אורות ברקסים

בתודה יוסי

יונדאי גטס :-D

פורסם

אתה יכול לבצע בדיקה עצמית של אורות חנייה קדמיים, אורות ראשיים (נמוכים וגבוהים), אתותים כולל הקטנים בכנפיים קד', אורות אחוריים, תאורת לוחית זהוי אחורית, אורות בלימה ואורות רברס.

צמיגי הרכב אם אינם שחוקים או סדוקים, לוחיות זהוי שלמות וצבועות.

בטסט עצמו הבוחנים יבדקו, בנוסף, את כל מע' הבטיחות כהגה, בלמים, מתלה, בולמי זעזועים, מע' פליטה, זהום אויר.

האחריות לבטיחות הרכב מוטלת תמיד על הנוהג ברכב בכל זמן.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בולמי הזעזועים שלי ממש רועשים בשעת העצירה. איפה אני יכולה לבדוק את העניין? כמה בערך תעלה הבדיקה ואם יהיה צורך כמה יעלו בולמי זעזועים חדשים?

פורסם
בולמי הזעזועים שלי ממש רועשים בשעת העצירה. איפה אני יכולה לבדוק את העניין? כמה בערך תעלה הבדיקה ואם יהיה צורך כמה יעלו בולמי זעזועים חדשים?

אלכס יקירתי מה שרועש אצלך בזמן עצירה אלו הבלמים (ברקסים), לאו דוקא הם אינם טובים אם הם חורקים קצת, אבל למען הבטיחות והשקט הנפשי כל מוסך יבדוק את זה מה מצב הברקסים.

ולזה ששאל תיכנס למוסך תברר מה מצב תפוחי ההגה, כמו כן תרד מתחת לרכב או תציץ לראות עם הגומיות של הציריות קרועות.

וכמו שרפי אמר תבדוק מה מצב אורות האיתות, הדרך (נמוך גבוה), רוורס ולוחית רישוי, וגם אם היא תקינה (לא דהויה, משופשפת, או מחוקה טיפה.

כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תראה אם האוטו בן 15 אתה חייב אישור בלמים , אם לא אז שים לב מה באמת לקוי ויכול להכשיל אותך כגון פנס שבור, נזילות רציניות וכדומה!!

אני אישית שונא שינאת מוות ללכת לטסט..

שיהיה בהצלחה.אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...