Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'נטים שחורים..חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד פעם.... צביעה יפה אבל הצבע הכסוף יפה יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל פעם אני נכנס לשירשור הזה בצפייה למצוא מישה שצבעה את הג'אנטים (חישוקי סגסוגת) בצבע שחור. וכל מה שאני מוצא זה טסות 4ב50 באוטו דיפו.

פותח התראד תדייק במה שאתה כותב.

לא משהו הצביעה. לא משנה לטובה את מראה הרכב.

L.A

פורסם

חסר לך עוד כמה דברים בשביל להשלים.

תכהה גם את החלונות מקדימה + שים מגיני בוץ של משאית + תלה חוט אנטי סטטי באורך מטר...ותקבל רכב רוסי.

פורסם

נראות טוב הטאסות,תמשיך בעבודה הטובה.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

מה זה?!

כול האוטו צבוע בספריי כסף??

למה חיברת את כול התוספות המזעזעות האלה??

לי היה פיאסטה 84' צבע לבן שהייתה פשוט שמורה כאילו היא יצאה זה הרגע מהחברה..לא ניסיתי להפוך את הרכב לרכב ספורט כי הוא לא..ובטח שלא להוסיף פלסטיקים מוזרים שלא קשורים לאוטו!!

רכב ישן צריך להראות רכב שמור ולא כרכב שמנסים להפוך אותו בכוח למה שהוא לא..וזה רכב חדש או רכב ספורט..

ושוב ..למה חיברת את כול הקישקושים האלה מה לא ראית שזה פשוט מוגזם ולא קשור??

פורסם

הבן אדם ביקש חוות דעת על הטאסות ולא האוטו אז הוא יישמח אם תענו לו על הטאסות.

ולא צריך לתקוף את הבאן אדם כי הוא חיבר פיברגלאס על האוטו הוא אוהב את זה ככה אז שיהיה לו לבריאות למה לתקוף? אתם בכל מקרה רוצים להעיר לא יקרה כלום אם תעירו לבן אדם יפה.

ובאמת חבל שלא כולם יש אבא עשיר שיקנה להם מה שהם רוצים, הבןם אדם קנה תאוטו מהכסף שלו השקיע בו את החיים שלו אז למה להרוס ולעצבן?

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...