Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה יש לי סיאט מי שנת 2013

גיר רובטי

נפח מנוע 1000 סמק

מטופל הכל במוסך מורשה

האם האוטו הזה מסוגל לסוע לירושלים בתדירות גבוה?

אני תמיד נוסע רק בתוך העיר אשמח לעזרה

פורסם

רכב שמור ומטופל שיש בו מים ושמן תקינים- יכול להגיע גם 3 פעמים ביום לירושלים..

כמובן הבלאי שלו יהיה גבוה יותר.

רק תיקח בחשבון שייקח יותר זמן כי המנוע הזה בעליות איטי, אז עם קצת סבלנות הוא יגיע..

יש איזו נזילה שאתה חושש לאמץ מנוע? כי אז ההמלצה תשתנה..

משתדל לעזור

פורסם

מסוגל? תלוי בתחזוקת הרכב ומצבו.

מומלץ? תלוי מאיפה אתה מגיע. אם אתה יוצא מאיזור גוש דן (זה הניחוש שלי, תושבי האיזור לא נוהגים לפרט, מבחינתם זה מובן מאליו) הייתי מוטרד מהנוחות ומהבטיחות של רכב קטן בתנועה מהירה וצפופה.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בסוף שנות השמונים היתה לי חברה שגרה באיזור מבשרת
פעם בשבוע עליתי עם הפנדה 900 את הקסטל.
עלה? כן!
היה כיף? לא ממש
כשאין ברירה, אין ברירה, אבל זה לא רכב שיאהב עליות ואם אפשר לחפש אלטרנטיבה חזקה יותר, עדיף
נ.ב
היות והכביש הזה ממש עמוס, הייתי נמנע מגיר ידני וגיר רובוטי, בשניהם הקלאצ לא אוהב זינוק אינסופי בעליה.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני שעה, סולל הדרך כתב:

בסוף שנות השמונים היתה לי חברה שגרה באיזור מבשרת

בתור מקומי (לשעבר) אני חושב שעלית פה על ענין חמור בהרבה מהשאלה כן או לא סיאט מי 😄

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

לרכב תקין לא איכפת לאן הוא נוסע.

• אהבתי 3

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין שום בעיה. כדאי בהקשר זה לומר שלזכרוני למי של סיאט יש 75 סוסים מול 60 למקביל של סקודה, הסיטי. מדובר ברכב קל למדי ומספר כזה של סוסים, גם חצי ורבע ממנו, יסחוב אותו לירושלים, הכל ענין של קצב.

פורסם
לפני 52 דקות, yulianx כתב:

לרכב תקין לא איכפת לאן הוא נוסע.

השכרת רכב

בטווח הקצר אתה צודק 

בטווח הארוך הוא יתאמץ יותר מה שיגדיל לו את ה בלאי.

בלי קשר שזה ממש לא כיף לנסוע עם איזה רכב חלוש בעליות. עשיתי את זה עם חיפושית, עם פיאט פנדה ועם פיאט 500... לא כיף.

פעם, פעמים ניחא, אבל על בסיס קבוע, לדעתי האישית, רעיון רע. בטח עם הגיר הרובוטי החד מצמדי 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

בטווח הקצר אתה צודק 

בטווח הארוך הוא יתאמץ יותר מה שיגדיל לו את ה בלאי.

בלי קשר שזה ממש לא כיף לנסוע עם איזה רכב חלוש בעליות. עשיתי את זה עם חיפושית, עם פיאט פנדה ועם פיאט 500... לא כיף.

פעם, פעמים ניחא, אבל על בסיס קבוע, לדעתי האישית, רעיון רע. בטח עם הגיר הרובוטי החד מצמדי 

זה לא כיף אבל זה מה שיש.

גם ההבלאי לא צריך להשפיע בכסאת מידה שיהרוס משהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נוסע בתוך העיר היה לי לפני זה אוטו יותר טוב

שואל אם הנתונים של האוטו אני יגיע בשקט לירושלים לא נסעתי עדיין אם האוטו הזה

פורסם

האם הרכב תקין ומטופל באופן סדיר? האם עשה לך בעיות עד כה?

לא אמורה להיות בעיה עקרונית - בתנאי שהרכב תקין. חלפו ימי הפיאט 600 שרצועת הרדיאטור שלו היתה מקרעת בעליות לצפת.

דאג לטפל ברכב כראוי (זה נכון לכל תנאי הנהיגה), בדוק באופן סדיר שמן מנוע, נוזל בלמים, נוזל קירור ולחץ אוויר בצמיגים ובצע טיפולים תקופתיים לפי ההוראות.

הבעיה היא שהמי הוא רכב שנועד לנסיעה עירונית, ויהיה לא נוח ופחות בטיחותי בנסיעה בינעירונית.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מטופל הכל במוסך מורשה כמו שעון

היה בעיה בגיר רק ותיקנתי במוסך מורשה

שואל בגדול אם אפשר לסוע איתו רחוק

פורסם (נערך)

הרכב מסוגל.

השאלה אם הנהג מסוגל..

לא מבין למה אנשים נוהגים ברכב מיני בדרך בינעירונית, לא נוח ולא בטוח.

לא משנה אם זו מיי, פיקנטו, אלטו. i10, אייגו ואחיותיה עם הסמלים הצרפתיים.

אם נסיעה חד פעמית בשל צורך כלשהו, לא נורא. 

כמסלול קבוע? בחירה לא נכונה.

אם נאלצתי לנסוע אפילו עם סופרמיני בדרך בינעירונית, אני מרגיש כאילו אני עובד עם הכלי הלא נכון.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

וטיפה בשביל פרופורציה, יצא לי לנהוג בגולף שכורה לפני שנים עם אותו מספר סוסים באוסטריה. לא זוכר שיצאנו לדחוף את האוטו בעליות והיו כאלה לא מעט.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...