Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda CX-5

Dani_cohen

פוסטים מומלצים

פורסם

הבת נסעה לתאילנד ל3 שבועות והשאירה לי את הMazda CX-5 שנת 2017, אני חייב לציין שהתרשמתי לטובה מהרכב, בהתחלה ממש חששתי מהגודל אבל עם הזמן למדתי לאהוב את היתרונות של הגודל, ברצוני לרכוש את הרכב שנת 2022
מעבר לדלק שהבנתי שהוא צורך קצת יותר מה שלי לא מפריע כי אני לא נוהג הרבה (בקושי 5000 ק"מ בשנה, אין לי בעייה לשלם קצת יותר) הבידוד רעשים שלו נהדר והוא מרגיש שקט ונעים במהלך הנסיעה האם יש חסרונות נוספים לרכב הזה, ובכלל האם יש הבדל מהותי בין הרכב של שנת 2017 שאהבתי לשנת 2022 שעדיין לא נהגתי עליו ? 

פורסם

דגם מוצלח חוץ מצריכת הדלק שהיא לא פקטור בשבילך. בשביל חלק תפעול המולטימדיה דרך גלגלת ללא מסך מגע זה חיסרון אבל הרבה אחרים מאוד אוהבים את זה אז אם התרגלת וזה נוח - לך על זה אין סיבה שתתאכזב.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

השאלה באיזה דגם 2017 שנסעת בו מדובר.
ב 2012 - אמצע 2017 נמכרה CX5 דגם KE - זה הדור הראשון. ב 2016 דגם זה עבר מתיחת פנים קלה.
באמצע 2017 החלה להימכר CX5 דגם KF - דור שני. שמבוססת על הדור הראשון מבחינה מכאנית, והעיצוב הפנימי והחיצוני שלה יותר מודרני.
רכב זה הגיע עם מערכות בטיחות מתקדמות מגרסה Luxury ומעלה.
ב 2022 הדגם עבר מתיחת פנים, שמתבטאת בעיקר בהכללת מערכות בטיחות מהותיות החל מגרסת הכניסה.
איך מבדילים ביניהם?
ה CX5 דור ראשון "הישנה" עם פנסי הלוגן.
הדור שני המעוצבת יותר, מגיעה עם פנסי לד עגולים.
הדור שני מתיחת פנים מגיעה עם פנסי לד מרובעים.
מצרף מפרטי היבואן לשלושתם.
גילוי נאות - מחזיק 2016 ו 2023. רכבים מצוינים.
נ.ב. רוב רכבי הדור השני נמכרו עם מושבי עור. אם זה פקטור שחשוב לך לדעת.

Mazda_CX-5 2017 KE דור ראשון.pdfMazda_CX-5 2017 KF דור שני.pdfMazda_CX-5 2017 KF דור שני אחרי מתיחת פנים.pdf

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
פורסם (נערך)

אם זה עוזר, אלו  הנתונים של הרכב מלוי יצחק:

מאזדה CX-5 אקסקיוטיב (1998) 154 כס 2x4 אוטו'
תאריך עלייה לכביש 01.07.2017
קוד דגם 588055

יש 2 פנסי ערפל בחלק התחתון של הטמבון והריפודים הם מבד

לגבי רכבי הדור השני שנמכרו עם מושבי עור, האם זה חיסרון ? כמו כן החלון בגג ?

עריכה אחרונה על ידי Dani_cohen
פורסם

הנתונים שהבאת לא אומרים כלום.

בחלק התחתון של רישיון הרכב מה צירוף האותיות במשבצת דגם? מה הקוד במשבצת קוד? צ"ל 0588-01XX

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...