Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4 ידנית 2008, Check engine + Cruise מהבהבת

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן שלי בן ה 19 קנה את הרכב לפני כמה חודשים. לעיתים הוא מדווח שבזמן נסיעה ה enginecheck נדלק לו והנורה  ירוקה של ה cruise מהבהבת. זה נעלם לאחר כמה שעות ו מופיע לו כל כמה זמן לא קבוע. בבדיקה של חיבור obd וסריקת תקלות לא נמצא כלום.

יש לו שמן, מים תקין.

עצתכם ממה זה ? מה לחפש? מה לבדוק?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לכאורה ענין ההבהוב של בקרת השיוט זה רק כדי לתפוס תשומת לב. מעבר למתואר בלינק הזה, אני מניח שיש עוד שלל אפשרויות שעשויות לעורר את נורת הבדוק מנוע. 

אם הסורק הוא שלך, אולי תיתן לו אותו לכמה ימים לחבר לסריקה כשהנורה אשכרה דולקת? 

פורסם

תודה לכם על המידע.

טעיתי במשהו- הסובארו היא 2009 ולא מה שכתבתי בכותרת.

בכל מקרה אני אמסור לו את תגובותיכם שנורת ה cruise היא לתפוס תשומת לב וכמו כן שיכול להיות שהממיר הקטליטי עייף. 

תודה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...