Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

הסיכוי של נהג לא מיומן ומאומן לבצע תרגול החלצות ברגע חירום או תמרון התחמקות ממכשול, הוא קרוב לאפס.

דיברתי על תרגול ביטול המערכת- על איזה כפתורים צריך ללחוץ בשביל לבטל אותה, לאחמ"כ יוכל לעשות מה שהוא חושב לנכון ומרגיש מתאים לסיטואציה. 

בכל רכב הבלימת חירום תופעל גם כשהנהג לוחץ על הדוושה זה הייעוד שלה- ברוב המקרים הנהג עדיין לוחץ על דוושת ההאצה, לחציה נחושה או לחיצה כפולה וכד' תראה לרכב שלקחת שליטה.  

הי מקרה לפני איזה שנתיים בהפגנה (נראה לי באיילון) שנהג דרס מפגין והוא טען שהרכב פתאום האיץ או משהו כזה,  ממה שאני הבנתי מה שקרה שם שהיו הרבה אנשים סביבו והוא לחץ על דוושת ההאצה וראה שלא קורה כלום באיזשהו שלב הוא לחץ יותר נחוש או עד הסוף ואז הרכב ביטל את המערכות ודרס.  יכוללהיות גם שהוא לחץ על הדוושה ומישהו אחר מחוץ לרכב זז והרכב לא ראה את הנדרס והאיץ מיד.   

מה שאפשר ללמוד מזה  שצריך להכיר טוב גם את המערכת בשביל לא להיות מופתע מהביטול שלה. 

פורסם
לפני 32 דקות, ELI001 כתב:

לאחמ"כ יוכל לעשות מה שהוא חושב לנכון ומרגיש מתאים לסיטואציה

לא יהיה לו זמן לחשוב. בסיטואציה של חירום או שהנהג מתורגל או שייצא משהו אינסטינקטיבי, ושגוי. 

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

להוציא מקרי חירום פח"ע לא עלינו, יוצא לי מידי פעם לחוות בלימת חירום כשאני מבצע עקיפת רכב שקצת קרוב אלי מידי (נקרא לזה - עקיפה אגרסיבית..) וזה באמת לא נעים וקצת מסוכן, הרכב שנמצא בנתיב אליו אני נכנס בעת העקיפה מקבל מולו מישהו שנראה כאילו נותן לו ברקס בכוונה ואז ממשיך לנסוע. בלית ברירה הפכתי לנהג אפילו עוד יותר רגוע ואני נמנע מלבצע כאלו עקיפות כדי לא להכנס למצבים האלו מראש..

הבלימות האלו לא מגיעות לעצירה מלאה מן הסתם, רק בלימה רגעית חזקה שמבוטלת ברגע שאני ממשיך לחיצה על הדוושה.

• מעניין 1
פורסם

להרגעת הלחוצים פה בפורם אין לי כוונה לדרוס אף אחד!

אני מדבר במקרה חרום לדוג' אדם שנוסע בכבישים ליד כפרים עוינים שנתקל במחסום מאולתר על מנת לבצע אירוע פח"ע או קבוצה של מחבלים ( לא יודע למה אנשים שכחו את ה7 לאוקטובר, כאילו אנו חיים בשוויץ) ויש לך צורך לדרוס ולברוח להבנתי כרגע הרכב לא ישתף פעולה ויבצע עצירה שתעלה במחיר הנהג

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...