Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, Derish כתב:

לפחות אצל חלק מהמגיבים, זה לא עניין של רכב ישן אלא שיקול פשוט של שטח אחסון פנוי בבית מול תדירות השימוש.

עם זה אני יכול להתחבר - מכיר את התופעה שתא המטען ברכב נהיה החדר הרביעי או החמישי של הדירה.

לפני 10 שעות, Night Driver כתב:

אף פעם לא ניקבת קרטר או רדיאטור?

מה? למה? מעולם לא.

חבר'ה, אני מדבר על שימוש סטנדרטי ברכב מודרני. לא נסיעות שטח, לא תפירה של מאות קילומטרים ביום ( @Buki  🙂  ), לא חברות ב"ידידים" וכד'. סתם שימוש רגיל שרובנו עושים ברכב - אין צורך בכבודה הזו.

ואני חושב, שכמו רובכם ה"זקנים" כמוני (שביט, נהג לילה, עמוס, ספריאל, זאף וכו'), אנחנו זוכרים איך בשנות השמונים\תשעים יצא לנו להכיר רכבים מתיישנים עם גלון שמן של פז וחמישה-ששה בקבוקי קולה מלאים במים, שהבעלים (אנחנו?) היו מסתובבים איתם. והם באמת היו בשימוש תדיר. עברו הימים.

• אהבתי 1
פורסם

סוג רכב, סגנון נהיגה ובחירת נתיב ושעת הנסיעה ישפיעו הרבה יותר מעוד או פחות 5-10 קילו.

לחץ אוויר נכון זה בוודאי פאקטור - אפילו בחלק מהרכבים רשום לחץ אוויר לנסיעה חסכונית.

פורסם
לפני 54 דקות, yohai71 כתב:

כמו רובכם ה"זקנים" כמוני (שביט, נהג לילה, עמוס, ספריאל, זאף וכו')

😬🙄     😆😆

• רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פחיות ספריי שמאוחסנות ברכב שעומד בשמש יכולות להתפוצץ מהחום במקרים מסויימים. בעיקר ברכבי האצ'בק כשאין כיסוי טוב לתא המטען ויש שמש ישירה מהחלון.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, yohai71 כתב:

מה? למה? מעולם לא

אשריך.

בברלינגו 2002 פעמיים ניקבתי קרטר על הכביש מאבן שעפה מהגלגל.

• מבאס 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

^

נו, זה כמו שאתה מעיד על עצמך שאתה שובר חלקי גוף מעל לממוצע, ככה גם במכוניות שלך... :rolleyes:

אבל ברצינות - נראה לי שאתה הרבה מעל לסטטיסטיקה, אפילו כאן בפורום (אפשר לעשות משאל אם רוצים). סתם מזל רע. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, yohai71 כתב:

חבר'ה, אני מדבר על שימוש סטנדרטי ברכב מודרני. לא נסיעות שטח, לא תפירה של מאות קילומטרים ביום ( @Buki  🙂  ), לא חברות ב"ידידים" וכד'. סתם שימוש רגיל שרובנו עושים ברכב - אין צורך בכבודה הזו

זה לא קשור לתפירת מאות ק"מ ביום ולרכב ישן או חדש. 

נוח לי כשהדברים האלו נמצאים שם, כי השימוש בהם הוא תמיד ברכב/בסביבת הרכב/מחוץ לבית.

ויותר נוח כשזה נמצא קבוע באוטו מאשר להוריד מהבית כל פעם ולתכנן דברים. 

באמת שברכב ששוקל 1500 קילו עוד 20-30 קילו  ציוד משפיעים על צריכת הדלק בצורה זניחה ביותר וגם עם הציוד הזה בפנים יש לי מספיק מקום בתא המטען. 

• אהבתי 2

פורסם

השנקל שלי, 

0 אריזות ריקות של שוקולד באוטו. 

לכל אחד יש כמה דברים שהם מוגדרים "צורך" אצלו. 

אצלי למשל מדובר על עגלה מתקפלת וצ'ימידן, השימוש העיקרי שלהם הוא שבועי (לקניות מהסופר) אבל העגלה משמשת אותי בעוד כמה מקרים פה ושם. 

למזלי ברכב הזה יש לי רזרבי שקוע מתחת לכיסוי עץ- כך שאת הכלים (שחשבתי להוציא ולהעלות הבייתה, עד שהייתי צריך אותם השבוע בלאט)אני שם מתחת לכיסוי הזה, והופ! יש הרבה מקום ריק בתא המטען. 

פעם ראשונה שיש לי תא מטען ריק (הכל יחסי) ואני מבסוט על זה ברמה שאתם לא מבינים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בילדותי בתחילת שנות האלפיים כשגרתי באמריקה ההינו חוצים יבשות אלפי ק"מ בפונטיאק בנוול 6.6 סטיישן שנת 77 [מפלצת אמיתית] אז קבוע היה ארגז ענק של כלי עבודה +גק עגלה כמו של פנצריה. להארכתי הציוד הנ"ל שקל איזה 60 ק"ג לפחות

היום ברכב של אבי [פורד גלאקסי2.3] תמיד יש סט בוקסות רבע ופלייר ואולר מברגים  בוסטר ועוד.... ויש תקופות שיש באוטו גם את הגק הנל ועוד סט בוקסות כל הגדלים ועוד קצת כלי עבודה 

באוטו שלי יש קבוע בוקסות רבע ואולר ועוד כמה מנורות ובגד ים ומגבת כי לפעמים אני פתאום הולך לבריכה, ים, מעיין 

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

הכל לפי הצורך 

אם אתה עם ילדים קטנים מגבונים וטישו שקית ניילון וגם משהו לנשנש תמיד טוב שיהיה 

אם אתה גר או נוסע באזורים מועדים להצפות בחורף גם בגדים להחלפה 

והכי חשוב להוריד את הרגל מהגז זה חוסך המון בדוק 

פורסם
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

אשריך.

בברלינגו 2002 פעמיים ניקבתי קרטר על הכביש מאבן שעפה מהגלגל.

נו, ושמן מנוע בתא המטען היה עוזר?

כשיש נקב בקרטר מזמינים גרר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 36 דקות, hans כתב:

נו, ושמן מנוע בתא המטען היה עוזר?

כשיש נקב בקרטר מזמינים גרר.

לפעמים זה מה שצריך כדי להגיע למקום שהגרר יוכל להגיע אליך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...