Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, אודי זק כתב:

רחוק לי ואין לי בכלל חשק להיכנס לתל אביב עם רכב 

לא עשיתי את זה הרבה הרבה זמן

לא נכנס לתל אביב עם רכב גם לא בעד שלום עולמי

אני לא נכנס לתל אביב עם רכב ב9 בבוקר גם בעד שלום עולמי

אבל ב7 בבוקר זה מצב אחר קצת, אנשים עוד ישנים

אתה צריך מוסך שמוגדר מהטופ של הטופ, כאלה שאכפת להם

לכן המלצתי לך עליו

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 7 דקות, אודי זק כתב:

בכל זאת אשמח למישהו שנתקל בתופעה לצק ליסט לבדיקה מסודרת אפילו ככה מהזיכרון

אין טעם להגיע למוסך רון עם רכב מהדגם הזה, בטח אם אתה לא מהאזור.

זה רכב שמתאים למוסך קטן אבל ותיק שנוהג לטפל במכוניות ישנות ובמחירים יחסית בסיסיים.

אם יש לך כזה בנמצא, מה טוב, אם לא וזה לא מאוד מפריע והכוונה לטפל בעצמך או להמשיך לנהוג כך, הייתי בודק: 

תושבות מנוע כמו שהוצע מעליי, פילטר ובית פילטר אוויר שיושב במקומו וסגור היטב, מנקה בית מצערת וחיישן מד כמות אוויר, בודק פלאגים, אם בכלל הם הפלאגים הנכונים, בודק האם יש נזילה של שמן לתוך בתי הפלאג, כלומר אטם מכסה שסתומים, בודק חוטי הצתה וקויילים למרות שאמורה הייתה להידלק נורת תקלה אם היו לא תקינים, בודק צנרת פלסטיק אולי יש בריחת אוויר עקב סדק ועושה חיפוש כללי כשהרכב מונע ועובר בעין ובאוזן על פני כלל החלקים בתא המנוע ומנסה לראות האם משהו צץ. 

• אהבתי 1
פורסם
Just now, Moshe c כתב:

זה רכב שמתאים למוסך קטן אבל ותיק שנוהג לטפל במכוניות ישנות ובמחירים יחסית בסיסיים.

אתה מכיר כאלה? נראה לי לרוב לא אכפת מהלקוח לצערי, הביזנס לא עושה להם טוב עם המכוניות הישנות

פורסם
לפני 58 דקות, גולדן191 כתב:

אתה מכיר כאלה? נראה לי לרוב לא אכפת מהלקוח לצערי, הביזנס לא עושה להם טוב עם המכוניות הישנות

אני מכיר, יושב ביפו. 

לא צריך להיות להם אכפת, הם צריכים להיות מקצועיים ולגבות סכום סביר עבור העבודה, כלומר, להיות ײבני אדםײ. 

מכוניות ישנות זה ביזנס טוב כי יש להם יותר תקלות ממכוניות חדשות ואם אתה איש מקצוע טוב והגון, אפשר להתפרנס מזה יפה מאוד.  

פורסם

היי מעדכן שיכול להיות שעליתי על הבעיה וזו היא

מצאתי קרע בצד האחורי של הצינור הזה 

שבעצם היה מכניס אויר ישירות למצערת אחרי החיישן אויר של הבית פילטר...

סתמתי את החור לבנתיים כדי לבדוק אם זה עוזר 

וכן השתפר, עכשיו אני צריך לבדוק אם אני אחליף תושבות וזה יסתדר לגמרי

IMG20251201105722.jpg

פורסם

את הצינור הזה, שמתחבר ויושב בכניסה לבית מצערת, תוכל להזמין חליפי מאלי אקספרס בעלות נמוכה מהארץ.

אם תעלה עוד תמונות של הצינור, אני אבדוק ואולי יש לי חדש במחסן (יש כמה סוגים שנראים כמעט אותו הדבר) אשמח למסור לך בחינם.

בהצלחה.

פורסם

היי 

בתאריך 4.12.2025 בשעה 16:14, shaymolcho כתב:

את הצינור הזה, שמתחבר ויושב בכניסה לבית מצערת, תוכל להזמין חליפי מאלי אקספרס בעלות נמוכה מהארץ.

אם תעלה עוד תמונות של הצינור, אני אבדוק ואולי יש לי חדש במחסן (יש כמה סוגים שנראים כמעט אותו הדבר) אשמח למסור לך בחינם.

בהצלחה.

היי ממצב 

היה לי שבוע מופרע מהרבה בחינות...

רק עכשיו יצא לי לצלם...

IMG20251210074016.jpg

IMG20251210074023.jpg

IMG20251210074034.jpg

ניסיתי לאטום אותו עם סיליקון לא כל כך עזר...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...