Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעלים של אימפרזה 2013 מספר חודשים, הבעלים הקודם התקין הגבהות ( לא זוכר איזה אבל יודע לומר שלא מברזל).

אני מאוד התחברתי להגבהות כי אני לא מגרד מדרגות בחנייה באופן כללי הכניסה והיציאה מהרכב נוחה. 

אבל שמתי לב שקשה להתעלם מרעשי הכביש וגם מרגישים (ושומעים) כל סדק בכביש. בלי או עם קשר המתלים מאוד קשים, גם על במפר כמעט ואין מהלך של המתלים. 

הלכתי למוסך מורשה, בלי להעלות על ליפט , לקחו את האוטו לנסיעות מבחן ואמרו שזה תקין.

סדרי גודל של החלפת מתלים אמרו כ900 למתלה ללא עבודה.

מה האלטרנטיבה שלי? ניתן להזמין מחול לבד?

ניתן להזמין מתלים משופרים? יעבור טסט?

פורסם

בגדול - ברגע שהתחלת לשנות את המתלים במיוחד אם ההגבהה לא נעשתה עם קוילאובר יעודי אלא רק חלק מהמערכת - אתה תרגיש פגיעה משמעותית בנוחות.

עניין הרעש מהכביש הוא נפרד והייתי בודק מאיפה הוא מגיע - אין קשר בין השניים.

החלפת בולמים בלבד בלי להבין מי נגד מי כרגע - זה סתם להחליף על מנת להחליף. יכול להיות שהם הסיבה , יכול להיות שלא.

הייתי מתחיל מלהבין בדיוק מה מותקן לך שם ואז לחזור.

אין חלק ברכב שנקרא הגבהה. יש קפיצים , יש בולמים , יש תותבים וכו. משם אפשר להמשיך :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...