Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים
נכנס לדירה (ברשותי) שבא המקלחון נשבר כבר פעם שניה ב3 שנים האחרונות.
אין שם משהו שנעשה במזיד אלה משהו בלתי מוסבר.
קיבלתי כל מיני הצעות של מקלחון גנרי סביב אלף שח.
מקלחונים "יוקרתיים" יותר מתומחרים ביותר מכפול.
אני מחפש משהו שימושי שיעשה את העבודה, לא עיצוב מיוחד ולא נעליים.
האם יש עוד ערך מוסף במקלחון "יוקרה" מאשר במקלחון רגיל?

WhatsApp Image 2025-07-06 at 2.39.16 PM (1).jpeg

WhatsApp Image 2025-07-06 at 2.39.16 PM.jpeg

פורסם

יש מקלחונים מזכוכית עבה יותר 8 מ״מ לעומת ה-6 שיש בדכ והם פחות נוטים להשבר.

יש גם מקלחונים שמיוצרים ספציפית למידה שלך ולא כאלו גנרים שכנראה יתאימו יותר כי ככהנ יש שם איזו סיבה שעושה לחץ על הזכוכית

פורסם
לפני 6 שעות, Nakamichi כתב:

יש מקלחונים מזכוכית עבה יותר 8 מ״מ לעומת ה-6 שיש בדכ והם פחות נוטים להשבר.

יש גם מקלחונים שמיוצרים ספציפית למידה שלך ולא כאלו גנרים שכנראה יתאימו יותר כי ככהנ יש שם איזו סיבה שעושה לחץ על הזכוכית

לא ממש הבנתי מההודעה שלך אם מדובר במקלחון שנרכש מחנות או אחד שנרכש מזגג שעשה אותו מותאם אישית. 

אני ממליץ על אחד שעשה זגג- עבדתי בזה בעבר כעצמאי (בנוסף על המים, כן). 

הקנויים לרוב הם 6ממ, אלו מזגג הם לרוב 8ממ ואפשר גם יותר עבים. המחיר למיטב ידיעתי (לפחות לגבי מה שהיה אז) די דומה. 

או שקרה משהו שגרם ללחץ על הזכוכית, או ש:

לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

מהמר שפגעה בארון.

למרות שלא נראה שהכנף השבורה היא נעה, מהתמונה (יכול להיות שאני טועה). 

בהנחה וזו דלת נעה, כשאתה פותח יש לה נקודה שהיא "משתפשפת" ברצפה? וצריך להפעיל קצת כח? 

אציין נקודה שנתקלתי בה במו עיניי: גם זכוכיות מחוסמות, 8 ממ, יכולות להתנפץ מעצמן. קורה. קרה לי שהתנפצה לי זגוגית בידיים (יותר מפעם אחת), כפי הנראה חיסום לא תקין.  כך שלגמרי יכול להיות שגם הזכוכית שהותקנה פה הייתה לא 100% תקינה מראש. אין ממש דרך לדעת בחלק מהמקרים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 דקות, ברווז כתב:

אציין נקודה שנתקלתי בה במו עיניי: גם זכוכיות מחוסמות, 8 ממ, יכולות להתנפץ מעצמן. קורה. קרה לי שהתנפצה לי זגוגית בידיים (יותר מפעם אחת), כפי הנראה חיסום לא תקין.  כך שלגמרי יכול להיות שגם הזכוכית שהותקנה פה הייתה לא 100% תקינה מראש. אין ממש דרך לדעת בחלק מהמקרים.

נכון אבל בגלל שהוא מציין שזה כבר השני אני חושד בסיבות אחרות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זהו, גם אני קצת חושד, אבל קשה לי לשים את האצבע. 

במה שכתבתי (ומחקתי... קורה הרבה) ציינתי את זה שזו כבר השנייה שנשברת, ולכן בשביל השקט הנפשי שלי הייתי בודק את הרצפה (אם כי מחקתי את זה כי יכול להיות שאין שום קשר ויכול להיות שיצאתי חומוס בפיתה עם תוספת אדיוט). לא יודע למה! אבל משהו מציק לי לגבי הרצפה פה. משהו. אינסטינקט. שמאד יכול להיות שאני טועה, כן? אבל הייתי חייב לצייץ.

לכן, אחרי שמחקתי, כתבתי לגבי האם הדלת משתפשפת... 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לרצפה אין פה קשר, מקלחונים כאלה עם דלתות כנף מספיק שנתת מכה די קלה אבל עם משהו חד/פינה וזה נשבר.
ממליץ לעבור למקלחון סטנדרטי עם דלתות הזזה. אין טעם להשקיע במשהו יוקרתי גם ככה הרוב אותה תוצרת סין עם אותו אורך חיים (לרוב המתכת תתקלף ותחליד בסוף)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...