Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 508 165 כס

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,אני מתלבט לגבי רכישה של 508 , קראתי המון על הדגם הזה ,עם ה165 כס ועדיין לא הבנתי באופן חד משמעי ,האם הדגם הזה יפגין אמינות

והאם יש פה אנשים שמחזיקים את הרכב ויוכלים לדווח  ? 

ורצתי לדעת האם הדגם שיוצר אחרי עם 180 כס 

זה אותו מנוע ? 

או שביצעו עוד שיפורים מכניים?

פורסם (נערך)

האמינות של המנוע שופרה לעומת גרסת 156 כס אבל עדיין יש ברכבים שלא תוחזקו כראוי נטייה להצטברות פיח על השסתומים ובעיות בשרשרת טיימינג בחלק מהרכבים. 

למיטב ידיעתי ה1.6 עם 180 כ"ס מבוסס על אותו מנוע עם שינויי תוכנה בעיקר. 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם
לפני 7 שעות, Ben1111 כתב:

בדגם של 180 כס אין תלונות לאנשים וכולם ממליצים 

זה אומר שגם 165 מומלץ כמו ה180?

מבוסס על אותו מנוע, עדיף פשוט שנתון כמה שיותר גבוה ושטופל בחומרים ומסננים נכונים, וזה יכול לתת אמינות טובה.

פורסם
בתאריך 3.7.2025 בשעה 21:23, Ben1111 כתב:

היי ,אני מתלבט לגבי רכישה של 508 , קראתי המון על הדגם הזה ,עם ה165 כס ועדיין לא הבנתי באופן חד משמעי ,האם הדגם הזה יפגין אמינות

והאם יש פה אנשים שמחזיקים את הרכב ויוכלים לדווח  ? 

ורצתי לדעת האם הדגם שיוצר אחרי עם 180 כס 

זה אותו מנוע ? 

או שביצעו עוד שיפורים מכניים?

לא מיועד למי שמחפש רכב עם אמינות של קורולה.

בזיקנה יש הוצאות, אם אתה מחפש רכב אמין זו לא הכתובת. לדגם הזה יש ערך מוסף בכמה וכמה נושאים אבל אמינות של קורולה הוא לא אחד מערכים אלו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על התגובות,

ברור לגמרי, לא מצפה לאמינות של קורולה , 

רוב הרכבים שלי פיגו / סיטרואן 

אבל פה אני קצת יותר חושש ,

כי לא הבנתי באופן חד משמעי אם הדגם  165 

אמין יחסית, או שאני יתקע איתו כל שבוע במוסך 

כמובן החיפוש מתמקד על רכב עם היסטוריה טיפולים , ורכב לא מוזנח. 

פורסם

הסיכוי שתקנה רכב כזה אחרי יישור קו במצב מושלם הוא אפסי  ורוב הסיכויים שתיתקל במוקדם ולא מאוחר באיזה תקלה של כמה אלפים.

כן הייתי ממליץ למי שיש סבלנות וזוג ידיים טובות וסט כלים. אז, ורק אז, זאת עסקה מהסרטים.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גרסת ה-165 כ״ס הגיעה לישראל בערך באמצע 2015 ושווקה עד 2019 אז הגיעו מנועי ה-180 (וה-225 כ״ס). למרות שהמנועי ה- 165 כ״ס גילו אמינות טובה בהרבה מה-156 כ״ס (וזאת גם ברכבים אחרים של הקונצרן כגון הסי 4 /ספייסטורר), כפי שרשם לך איציק,  אלו כבר מנועים בני 7-10 ודורשים בדיקה. ככל שהמנוע יהיה צעיר יותר ועם פחות ק״מ כן ייטב, והכי טוב לרכוש כבר עם מנוכי ה-180 כ״ס שהם למיטב ידיעתי ללא בעיות כלל (ויש לי כזה מנוע בסי 5 שלי כבר 5 שנים עם אפס תקלות). להבנתי 508 שנת 2019 לא אמורה לעלות הרבה לאור ירידת המחיר הכללית בקונצרן. ועדיין - רכב שמתקרב לעשר שנים זאת הרפתקה אפילו בקורולות.

• רעיון טוב! 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

ה180 כס לא בא בחשבון כי המחירים בפער משמעותי יותר גדול, פי 3 במחיר, 

אני כנראה ילך על 165 כס ,  

המשכתי לחקור ולבדוק על המנוע, על הדגם של c4 פיקאסו , וסהכ אנשים מרוצים ממנו , אז אין סיבה שב508 זה היה שונה , 

תודה לכולם על התגובות והעזרה :)

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...