Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרר עם קרח

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

גוגל עונה בפשטות: זה שימושי. מצינון משקאות עד שמירת הקור בצידנית. כמובן שיש שאלה של היגיינה של הצכונות, אבל זה נכון גם למכונת הקפה ולספלים בחדר.

גוגל נוטה להתעלם מהאספקט התרבותי - למשל זה שאיכשהו באירופה מצליחים לשרוד בלי מכונת קרח וזה שהמכשיר הנ"ל פשוט מבזבז אנרגיה ומרעיש רוב היום, או זה שכל בריטי שמבקר במלון בחו"ל פשוט חייב להתלונן על כך שלא היה קומקום בחדר.

לפני 5 שעות, אלעדית כתב:

אולי האורחים לוקחים קרח לקירור צידניות בנסיעות?

בהחלט, זה אחד השימושים הנפוצים היסטורית. מצד שני, בדיוק כמו טלוויזיה בחדר או מערכת ניווט מובנית ברכב - הרגלים משתנים עם הזמן ולא בטוח עד כמה הצורך עדיין קיים, אבל יצרני הרכב ומתכנני בתי המלון בד"כ לא טורחים לעדכן את הפסיליטיז שלהם בהתאם.

פורסם

הרפרנסים בגוגל בהחלט הישוו עם אירופה. בעיקר אמריקאים שמתלוננים עעל המים הלא קרים באירופה, אבל גם אירופים שמתלוננים שמדללים להם את מיץ התפוזים.

בבית אני צרכן קרח ומים קרים קרים די כבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

;מקפיץ את השרשור

האמנה שלי (3 דלתות 840 ליטר נטו!) החליט להפוך כולו למקפיא גם המקרר מקפיא הכל, הטכנאי אמר שקפא הרגש במקרר וצריך להפשיר אותו, אבל היות והמקרר חוגג 20 וכבר החלפנו את החלק לפני כמה שנים,

והפלסטיקה כבר שבורה בכמה נקודות (חלקים אין כמעט למצוא, יש ציין שהמדפים ממתכת וזכוכית מחזיקים יופי),

כנראה שלמרות העיתוי הפחות נוח מבחינתי צריך להחליף מקרר.

מחפש מקרר גדול (עדיפות מעל 750 ליטר נטו) לא יקר (שאיפה עד 7K לא יותר) עם "עושה קרח" - אנחנו צרכנים כבדים של קרח,

כמעט כל המקרים 4 דלתות שראיתי נפח תא הקרור (לא ההקפאה) לא גדול ועקב מדף אחד ארוך סירים גדולים מסרבים להכנס,

יש המלצות\תובנות?

תודה

פורסם

אם הבעיה היא הפשרה חד פעמיתֶשל המקרר הייתי עושה זאת.

סיפרתי במעלה השרשור שלפני מספר חודשים היתה לי תקלה במקרר (כ-840 ליטר ברוטו וכ-765 ליטר נטו SBS). עלתה מחשבה להחליפו, סקר שור קצר כולל נסיעה מחיפה לחנות בחדרה איכזב, לא נמצא מקרר שיתאים במימדיו לנישה וגם ייתן חלוקת נפח יעילה וגם יכלול מתקן למים קרים וקרח. החלטנו בשלב זה להשאר עם המקרר הקיים, קיבלנו עידוד לכך מהטכנאי, שעשה רושם רציני והגון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...