Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kenwood KDC-2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

1. לא מזמן קניתי מזדה 323 96, ומותקן בה CD של קנווד מדגם KDC-2012. חיפשתי פרטים על הדגם באינטרנט ולא כל-כך מצאתי. בכל אופן, שמתי לב שכל פעם שאני מכניס דיסק צרוב (של מוזיקה Home Made אל תדאגו...), הוא מוציא לי אותו. השאלה שלי היא, האם הCD הזה באמת לא קורא צרובים? - זה נראה לי מאוד מוזר, הוא לא נראה לי מאוד ישן. או שמשהו בו התקלקל.

בכל אופן, אם מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול לענות לי אני אשמח מאוד.

2. במידה והCD באמת לא קורא צרובים, הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על CD חדש, קורא MP3 (אם אפשר במסגרת התקציב), במחיר של עד 300-350 ש"ח.

תודה מראש,

תר אבידן.

פורסם

המכשיר מאוד ישן (בן 4-5 שנים לפחות)

הגיוני שהוא כבר לא יקרא צרובים (מכשיר קשיש)

תחסוך מעט ותקנה hu של חברה טובה ב700 nis בערך

מאשר לקנות זבל סיני מגעיל בחצי מחיר.

ZZR

פורסם

אני לא יודע מה זה HU. בכל אופן, אין לי כסף לCD ב 700 ש"ח לצערי. גם מן הסתם אין לי רמקולים מי יודע מה ככה שמבחינת איכות ההבדל הוא לא קריטי. אולי בכל אופן יש איזושהי המלצה?

פורסם

hu זה ראשי תיבות של Head Unit כלומר יחידת הראש(בקיצור רדיו דיסק,

או כל מקור שמע אחר)

עדיף עדיין להתאפק ולחסוך עוד קצת ל 700 ש"ח . אם זה דחוף תקנה מהאינטרנט

(אני אישית לא מאמין במכשירים זולים-רק צרות)

ZZR

פורסם

כניראה שאתה לא יודע לבחור במכשירים המתאימים או לחילופין צורת השימוש שלך היא אינה עדינה בלשון המעטה..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...