Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט לגבי רכישת קיה נירו פלוס חשמלית 2024 שיש עכשיו במבצע 0 קילומטר. הרכב מיועד להיות רכב עיקרי לנסיעות לעבודה, איסוף ופיזור ילדים, טיולים בהרכב משפחתי חלקי (אנחנו 6 ויש גם סיטרואן פיקאסו דיזל להרכב המלא). מעריך שיסע 25-30 אלף בשנה. יש אפשרות להתקין עמדת טעינה ביתית.

אשמח להתייחסות ממי שרכש את הרכב לגבי:

עלויות ביטוח, האם אכן מאוד יקר.

עלויות טיפולים ואחזקה.

נוחות בנסיעות ארוכות (מושב נהג, רעשי רוח וכביש) - עשיתי נסיעת מבחן והוא לא מצטיין בעיני.

מצב הרכבים שנמכרים כרגע מאפס קמ (תקינות סוללה למשל אחרי האחסנה הארוכה).

מה הפתיע אתכם לאחר הרכישה? מרוצים?

תודה רבה 🙏

• רעיון טוב! 1
פורסם

בעיניי במחיר הזה עיסקה שווה ,

רק שים לב לתקופת האחריות

בסך הכל טווח סביר בהחלט, נוחות לא משהו לרוץ לספר לחברה אבל זה לא שהסיניות מצטינות, בידוד רעשים בעיניי קצת לוקה בחסר.

מרווח פנים ותא מטען טוב. 

פורסם

אני מתעניין גם בנירו פלוס 0 ק''מ

איפה ניתן להשיג הכי זול ב 0 ק''מ?

אין לי קשר לחבר

תודה

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)

139K בלי חבר, כולל אגרה. לא רוצה לעשות פרסומת לאף גורם, קיים ברשת. 

השאלה שלי אחרת, עד כמה זה באמת רכב שמתאים ל-5 לנסיעות ארוכות? כשבאמצע יושב נניח ילד? 

ויש מי שהתנסה במזגן? 

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

רכב משפחתי ממוצע, יש מקום ל3 מתבגרים במושב האחורי (באיזה שלב הם יתלוננו אבל זה גם יקרה בכל מקרה (-:   ),

מזגן בנירו הרגילה הוא פשוט מצויין בחשמלית (יש לשכן) לא שמעתי תלונות.

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
פורסם
לפני 9 שעות, llaavvii כתב:

שים לב MG הצטרפו לחגגית ההנחות ואפשר למצוא את MG4 במחירים טובים מאוד.

כמות התלונות על הרכב הזה והיבואנית המטפלת בו היא אסטרונומית. לא הייתי נוגע בו.

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 8.6.2025 בשעה 07:53, llaavvii כתב:

רכב משפחתי ממוצע, יש מקום ל3 מתבגרים במושב האחורי (באיזה שלב הם יתלוננו אבל זה גם יקרה בכל מקרה (-:   ),

מזגן בנירו הרגילה הוא פשוט מצויין בחשמלית (יש לשכן) לא שמעתי תלונות.

כמה הוא יותר קטן מספורטאז למשל? 

פורסם

בכמה סנטמטרים מועטים לרוחב, שוב אם אין צפי נסיעה קבועה וארוכה עם 3 מאחור לא משהו כ"כ משמעותי (גם ספורטג' היה לי לחודש מהעבודה),

ההבדל במחיר כנראה משמעותי.

פורסם

אני כנראה מתקדם לרכישה.

אפשר להשיג את הרכב ב 129900 גם ללא חבר.

דבר אחד מטריד אותי, הרכבים עלו לכביש במרץ/אפריל 24, מה שאומר שהם יצאו מהמפעל שנה לפני זה.

מה ההשלכות של זה?

בטרייה שלא הוטענה כל כך הרבה זמן, יכול לקרות לה משהו?

צמיגים? צבע?

פורסם

אני הייתי רוכש רק בידיעה שהרכב הולך למות אצלי, לא רוצה לחשוב אפילו איזו ירידת ערך תהיה לדבר הזה בהתחשב בזה שהיבואן ירד איתו למחירי זנות ועדיין אין התנפלות. 

אם באמת אתם רואים את עצמכם עם הרכב לטווח של הרבה שנים אז לפחות על הנייר זאת עסקה מפגרת בשוק של היום, אפילו רנו קליאו עם גיף רציף ו 90 כוח סוס עולה כמעט ככה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

דווקא יש התנפלות, נמכרו בשבועיים האחרונים כמעט 500 יחידות שזה יותר מ 80% מהמלאי הקיים.

עשיתי היום נסיעת מבחן, והאמת שהופתעתי לרעה.

מבחינת ביצועים בקו ישר, הוא בסדר גמור, ההגה מאוד מנותק, אבזור בסדר גמור.

מה שהכי הפריע לי זה עיצוב פנים לא משהו ואיכות חומרים שמרגישה מאוד מאוד זולה, פשוט חצי טון של פלסטיק שחור וחלול. ואני מגיע מפיקאסו, לא ממרצדס.

הסיטרואן הרבה יותר נוחה, ומרגישה בנויה בצורה טובה יותר אפילו בכל טריקת דלק, או מגע עם משטח כל שהוא.

מזל שלא קניתי את האוטו בלי לבדוק כי הייתי כנראה מתאכזב מאוד.

היבואן הביא את הרכב לארץ במחיר של 199 אלף, ברור לחלוטין שבמחיר כזה הרכב נידון מראש לכישלון וזו הסיבה שהרכבים שכבו בבונדד יותר משנה.

עדיין אני שוקל את הרכב כי המחיר פה נותן תמורה מעולה, אני אחליט בימים הקרובים.

עריכה אחרונה על ידי - XM -

פורסם
לפני שעתיים, - XM - כתב:

דווקא יש התנפלות, נמכרו בשבועיים האחרונים כמעט 500 יחידות שזה יותר מ 80% מהמלאי הקיים.

עשיתי היום נסיעת מבחן, והאמת שהופתעתי לרעה.

מבחינת ביצועים בקו ישר, הוא בסדר גמור, ההגה מאוד מנותק, אבזור בסדר גמור.

מה שהכי הפריע לי זה עיצוב פנים לא משהו ואיכות חומרים שמרגישה מאוד מאוד זולה, פשוט חצי טון של פלסטיק שחור וחלול. ואני מגיע מפיקאסו, לא ממרצדס.

הסיטרואן הרבה יותר נוחה, ומרגישה בנויה בצורה טובה יותר אפילו בכל טריקת דלק, או מגע עם משטח כל שהוא.

מזל שלא קניתי את האוטו בלי לבדוק כי הייתי כנראה מתאכזב מאוד.

היבואן הביא את הרכב לארץ במחיר של 199 אלף, ברור לחלוטין שבמחיר כזה הרכב נידון מראש לכישלון וזו הסיבה שהרכבים שכבו בבונדד יותר משנה.

עדיין אני שוקל את הרכב כי המחיר פה נותן תמורה מעולה, אני אחליט בימים הקרובים.

אני רכשתי את הרכב לאחרונה ואקבל אותו בקרוב. רכשתי אותו בגישה של לשמור אותו שנים ארוכות מאד אצלי, ודווקא בגישה זו, אותה הפשטות אותה תיארת קודם עשתה לי שכל כאוטו שבא לעבוד שנים ארוכות מבלי לשחק משחקים מיותרים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...