Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלוף ביטוחי המקיף

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים באישון לילה נהג צעיר פגע ברכב שלי ובעוד רכבים אחרים ברחוב ,5 במספר .הרכב שלי ושל השכן הוכרזו כטוטלוס .הרכב הפוגע שייך לחברת ליסינג ואילו הרכב שלי בביטוח מקיף .וכבר למעלה מחודשיים אני מחכה לפיצוי,חברת הליסינג לוקחת את הזמן וחברת הביטוח שלי מסרבת ליפתוח תביעת מקיף בטוענה שיש צד ג ,מיסתבר שאין המדינה חוק הקובע את זמן שיש לשלם את הנזק

• מעניין 1
פורסם

אולי בשלה השעה למכתב מעו"ד, שיבהיר לחברת הליסינג, שאם היא לא רוצה להוסיף עוד כמה אלפים (עבור שכירת רכב חליפי עבורך) לנזק המפואר שהנהג ה"תכשיט" שלה גרם, אז כדאי להם לזרז את התשלום...

• אהבתי 5

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מה זאת אומרת מסרבת לתבוע את המקיף? 

זו החלטה שלך אם לתבוע את המקיף שלך. 

אתה אגב יכול לתבוע בתביעות קטנות את חברת הליסינג על כך שנאלצת לתבוע המקיף בכלל שלא שילמו בזמן סביר על נזק משוער שנראה לך מתאים. צריך נתונים וזו תביעה סבירה בעיניי. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתם מפספסים את הנקודה של פות"ש.

העניין כאן הוא לא הפוליסה דלו.

העניין כאן, הוא שחברת הליסינג גוררת רגליים עם התשלום, (שכמובן במקרה של פגיעה ברכב חונה אין חולק על האחריות לתשלום).

גם אני, לצערי, מכיר את זה. כשהרכב הפוגע הוא בבעלות חברת ליסינג, גם המוסך יודע שהכסף לא יגיע במהרה.

למזלי, משום שזה היה תיקון ולא אבדן מוחלט, המוסך הפעיל את העו"ד שהוא מחזיק בריטיינר, וההוא כתב מכתב לחברת הליסינג, עם רשימת נזקים פלוס שכר הטרחה שלו, במידה וזה יגיע לשופט, והחברה העבירה צ'ק במהרה.

• אהבתי 1

פורסם

היה לאחי פעם מקרה דומה, כדי שהוא יוכל לרכוש רכב חדש תבענו את המקיף שלו ורק אחרי 10 חודשים בוצע שיבוב ותביעה לצד ג', כל שקל שהוא הוציא חזר אליו והתביעה נמחקה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, natco כתב:

אתם מפספסים את הנקודה של פות"ש.

העניין כאן הוא לא הפוליסה דלו.

העניין כאן, הוא שחברת הליסינג גוררת רגליים עם התשלום, (שכמובן במקרה של פגיעה ברכב חונה אין חולק על האחריות לתשלום).

גם אני, לצערי, מכיר את זה. כשהרכב הפוגע הוא בבעלות חברת ליסינג, גם המוסך יודע שהכסף לא יגיע במהרה.

למזלי, משום שזה היה תיקון ולא אבדן מוחלט, המוסך הפעיל את העו"ד שהוא מחזיק בריטיינר, וההוא כתב מכתב לחברת הליסינג, עם רשימת נזקים פלוס שכר הטרחה שלו, במידה וזה יגיע לשופט, והחברה העבירה צ'ק במהרה.

זה כבר משהו אחר, לא חסר קומבינות שעושים המוסכים בתחום הזה, בסופו של דבר ישלמו.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם

הקטע הוא שגם שצרחתי בטלפון לאחראית על התביעות ( תפעילי את המקיף )היא אמרה שזה לוקח חודש וחצי!!!, כי הם צריכים לבדוק את המיסמכים , אתם קולטים המיסמכים אצלם כבר חודשיים והם צריכים לבדוק

פורסם

המוסכים המתקנים נזקי תאונות לוקחים בחשבון שלעיתים בתביעות צד ג' לוקח לכסף הרבה זמן להגיע. לא מזמן הגיע הכסף מצד ג' בתאונה בה פגע בי רכב. הנזק היה למעלה מ-60000 ש"ח, והמוסך חיכה לכסף שנתיים וחצי(!)

@המוכנאיטלקי חודשיים זה כלום - ואם תצרח על נותני שירות (לדעתי) תקבל רק שירות איטי יותר.

• מבאס 1
  • מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא מסכים, לאחרונה פגע בחבר רכב של אוויס, הכינו אותו נפשית להמתנה של לפחות שנה עד שיראה את הכסף. הפך את העולם וקיבל תוך חודש וחצי.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני הבאתי דוגמא קיצונית לכיוון, ו- @daniel204 הביא דוגמא לכיוון השני. האמת היא היכן שהוא באמצע ( יותר קרוב ל- @daniel204 )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
לפני שעה, המוכנאיטלקי כתב:

הקטע הוא שגם שצרחתי בטלפון לאחראית על התביעות ( תפעילי את המקיף )היא אמרה שזה לוקח חודש וחצי!!!, כי הם צריכים לבדוק את המיסמכים , אתם קולטים המיסמכים אצלם כבר חודשיים והם צריכים לבדוק

תמתין ישלמו, זה לא ביום אחד, זה תהליך, בא שמאי בודק נזק, יש דוח שמאי, שהם בודקים הכל ישלמו.

מה שכן שמתקנים נזק דרך ביטוח אז הנזק יעלה יותר הרבה לא יודע למה זה ככה אבל יצא לי לראות נזקים קטנים של רכבים שקרעו להם את הביטוח בתשלום מנופח, שהנזק עולה הרבה פחות, כנראה יש קומבינות בתחום הזה אבל מי שאוכל אותה זה בעל הפוליסה שצריך לספוג עלייה בהתאם של הפרמייה.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם
לפני 10 שעות, המוכנאיטלקי כתב:

היא אמרה שזה לוקח חודש וחצי!!!,

אבל אתה מקבל רכב חליפי על חשבונם בזמן הזה.

פורסם

במדינת ישראל זמן טיפול לדרישת תשלום מצד חברת ביטוח צד נפגע לצד פוגע היא 90 ימים מיום שנתקבלו אצל חברת הביטוח של הפוגע כל המסמכים הדרושים להם לצורך בירור הדרישה.

זה פרק הזמן המותר להם. 

למה? פשוט ככה? 

אם מדובר בתביעה, אזי מדובר בהליך משפטי שיכול לארוך שנים. 

מאידך, רכב חליפי באובדן גמור הוא ל-25 ימים בלבד. 

למיטב ידיעתי לא ניתן לשכור רכב ולתבוע את הפוגע בדמי השכירות. 

לקוח שעורך ביטוח לרוב לא מכיר ולא יודע את זה כך שכולנו מצויים בתת ביטוח עם זמני טיפול שאינם תואמים את הפוליסה עבורה אנו משלמים. 

בפועל, באובדן גמור, רוב רובם של הנפגעים מפעילים את המקיף שלהם ובכך משלמים פרמיות גבוהות יותר ולחילופין נוטלים הלוואה / מפסידים דמי ריבית ורוכשים רכב אחר. 

הבעיה כנראה לא מספיק חשובה כדי שבעלי התפקידים הרלוונטיים יפתרו אותה. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...