Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד 00/01/02/03 וכן הלאה...

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 14.7.2025 בשעה 15:28, zaf כתב:

אבל, האם מרבית הרוכשים באמת בודקים מועדי עליה לכביש של רכבי 0 קילומטר. אני לא בטוח שכן. 

כל פעם מביאים לפה את העיניין של "מרבית הרוכשים" או "הלקוח הממוצע". 

אם אותו לקוח ממוצע לא עושה שיעורי בית לפני שניגש לעסקה של 150 או 200 אלף שקל, אז זו בעיה שלו. 

כל הפרטים האלו נגישים, לא צריך קומבינות ופרוטקציה בשביל לדעת מה מועד עליה לכביש ומה המחיר אצל היבואן כולל איזה הנחה אפשר לקבל. 

מי שלא עשה את זה...יכול להיות שיבצע קניה לא משתלמת. 

כל המידע נגיש, צריך רק להרים אותו מהרצפה.

אני ידעתי מה המחיר אצל היבואן, בדקתי איזה הנחה אפשר לקבל בסוכנות, עדיין הפער מ 0 ק"מ היה גדול. ראיתי את רישיון הרכב עם תאריך עליה לכביש, ידעתי מתי מתחילה האחריות, באותו מקרה האחריות התחילה במועד עליה לכביש אז היה הפסד של 20 יום אחריות ו 20 יום טסט. משך האחריות היה זהה לאחריות שמקבלים בקניה מהיבואן, כי גם היבואן לא נתן אחריות מעבר ל 3 שנים לרכב הזה. 

• אהבתי 2

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן, ולצערנו יש רבים כאלה.

וניתן להניח שמרבית באי הפורום, בטח הותיקים שבהם, הם לא כאלה חסרי אונים 😊

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

image.thumb.png.fbd7bd92d35e1a5ebce097c75d5cde1a.png

טרי מעכשיו

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אולי מישהו יוכל להסביר לי איך ההיסטוריה הזו (באתר גוב) + להוסיף בעלים נוכחים ב - 2025

מסתדרת עם השורה של בעלים קודמים 02 - ברישיון של הבעלים הנוכחים

צילום מסך 2025-08-03 172733.png

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
פורסם (נערך)

סוחר לא מוסיף יד. הבעלים המופיע בשורה 1 הוא יד שלישית, היו לרכב שלו שתי בעלויות קודמות.

ציטוט

+ להוסיף בעלים נוכחים ב - 2025

אם נוספו עוד בעלים, אמור להיות בעלים קודמים 03

עריכה אחרונה על ידי itzik123
פורסם

הרכב נקנה ב-2025 ההיסטוריה הזו מסמנת בעלים קודמים

ומפה לחוסר הבנה שלי, לפי מה שאני מבין צריך להיות רשום ככה 2014- 00 2018- 01 2021- 02 2025- 03

תכל'ס מופיע ברישיון של הקונה שקנה ב-2025 שהוא יד 02

עכשיו לפי ההבנה שלי הוא צריך להיות יד 03 ולא 02, מה פיספסתי?

פורסם
לפני 1 דקה, itzik123 כתב:

נכון. 

זה מופיע כך ברישיון שהוא קיבל לאחר ההעברת בעלות/ רישיון שהוציא באיזור האישי שלו?

כן, יכול להיות שקיצרו יד בצורה לא מוצלחת? יש כזה דבר בכלל?

• מעניין 1
פורסם (נערך)

יד נוספת כאשר הרכב עובר לסוחר, אבל לא במעבר בין סוחרים ולא כאשר הרכב עובר מסוחר לרוכש.

לכן סדר הידיים ברכב המדובר:

2014 - 00

2018 -01

2021  - 02

ומשם אין ידיים נוספות, כי המעברים לסוחר השני ואח״כ מהסוחר לפרטי ב-2025 לא הוסיפו יד.

לא הבנתי מה קרה ברישיון של הבעלים הנוכחי. האם הוא מעודכן ויש בו העברת בעלות חדשה?

מציע שתעלה צילום מסך מאתר gov וצילום הרישיון, הסתר פרטים מזהים אך השאר תאריכים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

פשוט לא נכון:

2014 - 00

2018 -01

2021  - 02

ומשם אין ידיים נוספות, כי המעברים לסוחר השני ואח״כ מהסוחר לפרטי ב-2025 לא הוסיפו יד.

לכן הבעלים הנוכחי הוא 02.

מה שגוב נותן זה היסטוריה של בעלים קודמים, כמו שכתוב בראש הרשימה

ע"פ ההיסטוריה הזו למי שקנה ב2021 אמור להופיע ברישיון יד 02

הבעיה מתחילה בזה שהרכב נמכר בשנת 2025 וללקוח המאושר (או שכבר פחות...) מופיע ברישיון יד 02 - מה שהיה אמור להפיע למוכר ולא לקונה!

הקטע המעניין הוא שלמוכר היה כתוב ברישיון 01 לקונה כתוב 02, ואני לא מבין לאיפה נעלמה יד נוספת?

פורסם

ראיתי שהתפקשש לי משהו, לכן תיקנתי את הפוסט. אכן משהו מוזר, ולכן הצעתי להעלות את המסמכים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תתחדש,

אין כאן מידע חדש, לא חושב שאפשר לדעת אלא אם כן תתחקה על פרטי הבעלים שמכר לסוחר הראשון (לפעמים מוצאים רישיון ישן בתא כפפות).

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם

אם כך הבעלות כאן מעודכנת.

האם לפני הרכישה צילמתם (או לפחות ראיתם) את הרישיון ובדקתם את רישום הבעלויות?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...