Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי בטעות לנתצ והיו מצלמות אכיפה אחרי כמה מטרים ביצעתי פניית פרסה וראו במצלמה, השאלה אם יש סיכוי לדוח? המצלמה מצלמת לפי מקטע? או שפקח בודק?

פורסם

קיבלת דו״ח או שאתה עדיין בעידן הסרט הרע? לדעתי אין מה להתייחס לביצה שלא נולדה. חכה בסבלנות, יש לרשות כמה חודשים לשלוח דו״ח. מה שחשוב הוא לעקוב אחרי הדואר, להוציא מכתבים רשומים ולוודא שהכתובת הרשומה במשרד הפנים מעודכנת.

אתה תמיד יכול לערער, במקרה הגרוע בקשתך תדחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

קיבלת דו״ח או שאתה עדיין בעידן הסרט הרע? לדעתי אין מה להתייחס לביצה שלא נולדה. חכה בסבלנות, יש לרשות כמה חודשים לשלוח דו״ח. מה שחשוב הוא לעקוב אחרי הדואר, להוציא מכתבים רשומים ולוודא שהכתובת הרשומה במשרד הפנים מעודכנת.

אתה תמיד יכול לערער, במקרה הגרוע בקשתך תדחה.

עדיין מחכה, לפי מה שאני מכיר את העירייה הם נותנים על כל פיפס דוח.

תוך 48 שעות אני אמור לראות את הדוח באתר של העירייה באזור אישי.

פורסם

כשתגיע לגשר תעבור אותו. אם יגיע דוח תעלה אותו וא הצילומים (טשטש פרטים מזהים שלך ושל הרכב).

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, Liquidator כתב:

המצלמה מצלמת לפי מקטע? או שפקח בודק?

בד"כ זה פקח שבודק, אין צילום אוטומטי. 

עריכה: כך זה בירושלים, מסתבר שבשאר הערים המצב דומה.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 9 דקות, לב טוב כתב:

אז אם הוא ראה שעשיתי פרסה יחליט לא לתת דוח?

פורסם
לפני 4 שעות, לב טוב כתב:

אני חושב המצלמות אוטומטיות אבל לא בטוח, אולי עובד לפי מקטעים אין לי מושג, אני אחכה לדוח ואז אגיש ערר, אני ישר אחרי כמה מטרים עשיתי פרסה כשהתאפשר לי, נכנסתי כי שינו את הנתיבים שם ולא יכולתי כבר לחזור לנתיב הישר.

פורסם

המצלמה אוטומטית, אבל הצילומים עוברים בקרה של פקח (או שוטר בדוחות משטרה) על מנת לוודא שהצילומים אכן מבססים עבירה. במהלך השנים האחרונות ראינו בפורום הזה גם דוגמאות לדוחות שגויים גם מידי פקחים ושוטרים מוסמכים.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

המצלמה אוטומטית, אבל הצילומים עוברים בקרה של פקח (או שוטר בדוחות משטרה) על מנת לוודא שהצילומים אכן מבססים עבירה. במהלך השנים האחרונות ראינו בפורום הזה גם דוגמאות לדוחות שגויים גם מידי פקחים ושוטרים מוסמכים.

לרוב מצלמות עירייה זה לא דוח משטרתי זה דוח עירייה זה שונה, זה לא נרשם בגיליון התעבורתי כעבירת תנועה, זה כמו דוח חנייה, להבדיל מדוח משטרה.

פורסם

לכן כתבתי פקח. הפרינציפ זהה.

פורסם (נערך)

בטוח? 

יצא לי פעם להיכנס בטעות ב-11 בלילה לנת"צ ברחוב יפו-התחנה המרכזית, לא נראה לי שיש שם היתר בשעות הלילה לרכבים פרטיים (זה כן קיים בי-ם ברחובות אחרים). 

הייתי נהג חדש + ילדה רעבה מאחורה, וחיפשתי להגיע לרחוב צדדי כדי שאשתי תוכל להאכיל את התינוקת. 

הדו"ח עד היום לא הגיע. (עבר מאז 3 שנים...).

כששאלתי אחרי זה חברים ירושלמים הם אמרו לי שכנראה לא עבד מישהו על המצלמות בשעות האלו.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 2 דקות, לב טוב כתב:

בטוח? 

יצא לי פעם להיכנס בטעות ב-11 בלילה לנת"צ ברחוב יפו-התחנה המרכזית, לא נראה לי שיש שם היתר בשעות הלילה לרכבים פרטיים (זה כן קיים בי-ם ברחובות אחרים). 

הייתי נהג חדש + ילדה רעבה מאחורה, וחיפשתי להגיע לרחוב צדדי כדי שאשתי תוכל להאכיל את התינוקת. 

הדו"ח עד היום לא הגיע. (עבר מאז 3 שנים...).

כששאלתי אחרי זה חברים ירושלמים הם אמרו לי שכנראה לא עבד מישהו על המצלמות בשעות האלו.

יש לרוב שלטים מאיזה שעה עד איזה שעה ניתן לנסוע בנתצ, כנראה נסעת מתי שמותר.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...