Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכננתי מראש ביום שלישי הבא(8.4.25) לקחת יום חופש לטיפול,סידורים וטסט שנתי לרכב האספנות שלי, שלחתי כבר ביום ראשון השבוע בקשה מקוונת  עם דרישה ומלל מפורש על היום והשעה הספציפיים שאני צריך את האישור, חלפו ארבעה ימים מלאים ואני מקבל עכשיו(חמישי) את האישור למייל שיחל בתאריך 3.4.25(היום)בשעה 14:00 בצהריים, סתם עוד אישור מבוזבז שהלך לפח, ואני תוהה מה כל כך מסובך/קשה להתיחס ברצינות למלל המפורש שפירט האזרח בבקשה ולהדפיס את האישור לפיו?בקיצור אני מאוכזב מאוד מהשירות הזה ולא בפעם הראשונה כבר ולצערי העניין לא מטופל ומשופר.

פורסם

אתה ראית את כח האדם שעובד שם? אלו לא יוצאי 8200,תעריך כמה זמן לוקח להם להגיב לך ותבקש אישור בטווח הזמן הזה, חבל על הזמן והעצבים שלך.

Miata ND2

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, Or05230 כתב:

תעריך כמה זמן לוקח להם להגיב לך ותבקש אישור בטווח הזמן הזה

כבר היו לי גם מקרים בעבר שהם אפילו לא טרחו להחזיר לי תשובה למייל ככה שלא באמת אפשר לתכנן את זה מראש.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • אחראי פורום
פורסם
לפני כשעה, Or05230 כתב:

אתה ראית את כח האדם שעובד שם? אלו לא יוצאי 8200,תעריך כמה זמן לוקח להם להגיב לך ותבקש אישור בטווח הזמן הזה, חבל על הזמן והעצבים שלך.

הם כ"כ לא אחידים בהבנת הכללים *שלהם* שאי אפשר לתכנן ולהעריך כלום.

עוד בתקופת המענה בסניפים בלבד, נציג אחד היה נותן אישור תנועה באופן גמיש ואחר היה אומר "זה מקסימום ליומיים קדימה".

באונליין זה היה יכול להיות כ"כ פשוט שבא לבכות על מה שקורה בפועל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אז התלונה צריכה להיות למתכת שלא הכניס תיבה של תאריך ושעה מבוקשים לתחילת התוקף.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרה גם לי בעבר, ביקשתי אישור לתאריך מסויים  בחול המועד פסח.

שחכתי שמשרד הרישוי סגור בחול המועד, בסדר זו טעות שלי. 

אחרי חול המועד ביום ראשון שחזרו לעבודה אני מקבל אישור שמתחיל באותו יום, לא היה לי מה לעשות איתו.

למה פשוט לא להשיב למייל:

"תשמע התאריך שביקשת כבר חלף ולא עבדנו באותו שבוע, תגיש בקשה חדשה לתאריך אחר".

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

אז התלונה צריכה להיות למתכת שלא הכניס תיבה של תאריך ושעה מבוקשים לתחילת התוקף.

למה למתכנת?

המתכנת ככל הנראה ביצע את מה שהזמינו.

למתכנת סביר להניח אין מושג בכלל איך משתמשים באישור תנועה זמני. 

בקישור ממנו להוסיף שורה שכתובה בה

"הגשת בקשה לאישור תנועה זמני"

אז הוא הוסיף.

התלונה צריכה להיות למי שכתב את האיפיון לדרישה ולמי  שאישר את העבודה אחרי שבוצעה. 

פורסם

שלחו תלונה מפורטת למשרד מבקר המדינה נציב תלונות הציבור. נחמדים שם. אפילו דאגו לי לתמרור מעגל תנועה ליד הבית. 

אוהד

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Buki כתב:

קרה גם לי בעבר, ביקשתי אישור לתאריך מסויים  בחול המועד פסח.

שחכתי שמשרד הרישוי סגור בחול המועד, בסדר זו טעות שלי. 

אחרי חול המועד ביום ראשון שחזרו לעבודה אני מקבל אישור שמתחיל באותו יום, לא היה לי מה לעשות איתו.

למה פשוט לא להשיב למייל:

"תשמע התאריך שביקשת כבר חלף ולא עבדנו באותו שבוע, תגיש בקשה חדשה לתאריך אחר".

בוקי המקרה שלי קצת שונה, תכננתי הכל מראש בדיוק כמו שצריך ולקחתי אפילו בחשבון שיקח להם כמה ימים לענות לי ולכן דאגתי לשלוח את הבקשה המקוונת יותר משבוע ימים לפני המועד שביקשתי , ובנוסף פירטתי בדיוק את היום והשעה הספציפיים שאני מעוניין במשבצת של המלל, ומה גם שדאגתי לשלוח את הבקשה בשבוע עבודה רגיל(לא חופש או חול המועד), אז מה יותר פשוט מזה עבור הפקיד שעובר,מאשר ומנפיק את האישור? נניח שעברת על הבקשה רק ביום חמישי בצהריים וראית במפורש שביקשתי את האישור ליום שלישי הבא אז למה לעשות ראש קטן ?את זה אני לא מצליח להבין

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם

אגב סתם לידיעה כללית, מרגע שמשרד הרישוי מנפיק את רשיון הרכב הזמני נפתחת ללקוח אופציית תשלום האגרה שלו(45₪)דרך האתר(בדיוק כמו חידוש רשיון רגיל), מה שכן האופציה הזאת פתוחה אך ורק באותו היום שמונפק האישור ואחרי חצות נסגרת אפשרות התשלום דרך האתר.

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...