Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 45 דקות, ברווז כתב:

ג'מיני, תן לי מכתב מקצועי ומנומק

הנושא של המכתבים זה בכלל מגוחך.

אתה רוצה לשלוח מכתב, אז אתה מבקש מהכלי שינסח לך מכתב רשמי, מלא במליצות ובמילים גבוהות, שלוקח את מה שרצית לומר בשתי שורות ומורח את זה על עמוד וחצי.

הנמען שמקבל את המכתב, רואה שהוא ארוך ומבקש מהכלי שלו שיסכם את המכתב, כלומר יזרוק את כל המליצות והפסקאות ויחלץ את שני המשפטים שרצית לומר.

יוצא בזבוז של משאבים ואנרגיה, על שני כלים מיותרים שמתכתבים עם עצמם.

לפני 2 דקות, Rשף כתב:

אבל ניתן לו לגשת לכל האימיילים והמסמכים הכי רגישים שלנו.

אני מניח שהם מאשרים את השימוש בכלים רק אחרי שהם מוודאים שהם לא אוגרים מידע מסווג. כמו כן אני בטוח שיש איזה אחריות של גוגל, על השימוש בכלים שלה.

זה קצת שונה ממצב שבו כל אחד מתקין כלי שמצא ברשת.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, Rשף כתב:

אצלינו איפשרו את שתי העוזרים עם הגבלה על איזה מסמכים וקוד מותר לשתף ושימוש רק במספר מצומצם של מודלים וספקים, מה שמעשית יוצר בילבול לגבי מה מותר ומה אסור.

שאלה של זמן עד שמישהו יעלה חומר וישאל את העוזר אם מותר לשתף איתו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אני מניח שהם מאשרים את השימוש בכלים רק אחרי שהם מוודאים שהם לא אוגרים מידע מסווג. כמו כן אני בטוח שיש איזה אחריות של גוגל, על השימוש בכלים שלה.

למיטב ידיעתי כל הכלים שבשימוש של מוסדות לא משתמשים במידע ללמד את המודל ולא משתפים אותו, אבל (שוב מהמידע המצומצם שיש לי) הם לא מודעים לרגישות של המידע, לפחות לא בברירת מחדל, וחלקם כן שומרים context בענן.

אני בטוח שיש אחריות וחוזה מפורט אבל אם כל האלגוריתם הסודי של הסטארט אפ שלך דלף בגלל תקלה בגימיני מה יעזור לך החוזה?

• תוכן חדש...