Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתלבט בקשר לקניית רכב, הצורך שלי הוא לנסיעות בינעירוניות קצרות + עירוניות קצרות (בתדירות יומיומית), נסיעות בינעירוניות בינוניות (פעמיים בשבוע) ונסיעות בינעירוניות ארוכות (בערך פעם בחודש).

התקציב שלי הוא עד 25,000 ש"ח ואני מעוניין שתייעצו לי בקשר לעדיפות מבין הדגמים הבאים (או דגמים שלא חשבתי עליהם), בדגש על שנתון גבוה, שמירת ערך, צריכת דלק טובה, נוחות ובטיחות...

הדגמים שאני חשבתי בכיוונם הם:

דייטסו שרייד או סיריון , פורד פיאסטה, פיג'ו 205, פיאט בראבה, רנו קליאו/B.

או דגמים יקרים יותר בשנתון נמוך: פיג'ו 306,טויוטה סטארלט, מזדה 121...

אני מאוד אודה לכל מי שיוכל לעזור לי, אני חייב לקנות בחודש הקרוב...

תודה!

אייל.

פורסם

נו במשפחה היא הייתה בעייתית אז החלטתי לא ללכת עליה...

מה לגבי האחרות? לא בא לי שזה יהיה שרשור של "פיאט פונטו - כן או לא"... אבל תודה!

פורסם

כפי שכבר כתבתי כאן לא פעם, יש הבדל גדול מבחינת האמינות בין פונטו 8V ופונטו 16V (גרסה "ספורטיבית")

3 הפונטו הראושונת שלי היו 8V והיו אמינות לבלי דופי. האחרונה (בהחלט...) היא 16V (החלטתי להשתדרג...) ועושה רק צרות. משיחות עם בעלי פונטו נוספים, וגם עם חבר מוסכניק, הסתבר שזה אופייני - ב8V המכלולים מכניים ופשוטים, וב16V יש כבר אלקטרוניקה בעייתית.

בקיצור, תבדוק איזה דגם היה במשפחה שלך.

פורסם

תשמע

פיאט בראבה בכסף הזה אתה תקנה משנתון מאוד גבוה 98-99

שמרית ערך היא גרוע אבל מה היא סחירה.

אני חישפתי כזאתי 4 חודשים בסוף התיאשתי לא מצאתי אחת טובה למה רובן נמצאות אצל סוחרם.

אני ממליץ פיאט בראבה מבחוץ קטן מבפנים גדול אוטו מהיר נוח בעיקר יש לו בעיות במחשב (ממוצע 180K +)

וגיר.

אוטו מומלץ ויפה.

בהצלחה

פורסם
כפי שכבר כתבתי כאן לא פעם, יש הבדל גדול מבחינת האמינות בין פונטו 8V ופונטו 16V (גרסה "ספורטיבית")

3 הפונטו הראושונת שלי היו 8V והיו אמינות לבלי דופי. האחרונה (בהחלט...) היא 16V (החלטתי להשתדרג...) ועושה רק צרות. משיחות עם בעלי פונטו נוספים, וגם עם חבר מוסכניק, הסתבר שזה אופייני - ב8V המכלולים מכניים ופשוטים, וב16V יש כבר אלקטרוניקה בעייתית.

בקיצור, תבדוק איזה דגם היה במשפחה שלך.

או בקיצור, הבחורצ'יק לא רוצה פונטו אז תפסיק לנג'ס לו :roll:...

ולעניין, על כל אחת מהמכוניות שרשמת כאן יש כבר עשרות תוצאות בחיפוש, לך לחיפוש מתקדם ובחר בפורום הייעוץ בלבד, אוז תוכל למצוא הרבה שרשורים בנושא.

מומלץ גם לקרוא את השרשור הבא - חברי הפורום - למה חובה לחפש, הסבר על שחיקה ולמה כולם מפסידים מזה בסוף

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...