Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אני צריך המלצה לצמיג למאזדה CX5 שנת 21, המידות הן 225/55R19 99V

חשבתי על קונטיננטל פרימיום קונטקט 6, אבל אני מתלבט אם ללכת פשוט על טויו המקורי (לא בטוח איזה דגם) או להשקיע יותר ולקבל משלן.

שימוש משפחתי, לא הרבה קמ, לרוב מחליפים צמיגים בגלל גיל ולא מבלאי.

בנוגע לסוויפט, היא משנת 2008 ובדיוק השנה עשיתי אישור בלמים שכלל החלפת בלמים קדמיים (צלחות גם). גם לפני הטיפול היה את הרעש הזה, אני מדגיש. אחרי הטיפול (אני חושב) הוא נעלם למעט זמן וחזר עכשיו שוב. מאז ומתמיד הבלמים ברכב הזה היו על הפנים, גם לא החלפתי נוזל בלמים המון זמן (המכונאי אמר שלהחליף כמו שצריך כולל ניקוז מכל גלגל יכול להרוס את הABS כי משקעים ירדו לשם או משהו כזה)

יש לכם מושג מאיפה מגיע הרעש הזה? כל לחיצה דיי חזקה, כשעוזבים, זה ממה ששומעים, כמו שריקה - 

תודה מראש!

פורסם

היו המון כאן דיוני צמיגים על מאזדה CX5 , גם לאחרונה, תוכל לערוך חיפוש.

נוזל בלמים שלא הוחלף במשך שנים חייבים להחליף.

הסכנה לקלקול ה ABS אינה סיבה לא להחליף, להיפך על אחד כמה וכמה.

משום מה מכונאים נרתעים לעשות החלפת נוזל בלם מכל הגלגלים לפי הספר.

זו לא פעולה מסובכת, אני עשיתי זאת למכוניות שלי בעבר הרחוק.

אני לא מכונאי אבל יש לי חוש טכני, מצריך ציוד ייעודי. (ערכה של  צנרת פלסטיק שקופה+שסתום חד כיווני + משאבה חשמלית).

ייתכן שהרעש נובע מדוושת הבלמים, ייתכן שסתם מדובר בקפיץ מחזיר עייף, או צירים/  מובילים לא מגורזים.

גם מנגנון מגבר בלם (דיאפרגמה של הבוסטר) יכול להשמיע יבבה כזאת.

פורסם (נערך)

מה לעזאזל*.

תחליף מוסך.

לך למוסך היבואן הקרוב אליך שיחליפו נוזל בלמים וכל דבר אחר שהם מגלים שצריך בזמן ההחלפה.

*לגבי ההסבר של המוסכניק שלך, כן...

עריכה אחרונה על ידי MadCat_LE
  • רעיון טוב! 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...